De ce a devenit atât de importanta Indexarea Semantică Latenta (LSI)?

Cum sunt vazute si interpretate anumite texte sau expresii de cattre motoarele de cautare si de ce sunt ele importante in optimizarea site-urilor si magazinelor online dpdv SEO si a diferitelor landing pages? In cateva cuvinte, mai jos.
By: EMR ZONE
 
 
emrzone si optimizarea
emrzone si optimizarea
BUCURESTI, Romania - Feb. 11, 2019 - PRLog -- De exemplu, dacă scrieți despre un măr, motorul de cautare va examina celelalte cuvinte cheie și termenii de căutare pentru a determina dacă scrieți despre fructe sau despre computer. În acest exemplu, dacă motorul de cautare vede cuvintele software și hardware, se va gândi că scrieți despre computerele Apple (TM). Pe de altă parte, dacă ați scris cuvintele "copac", "plăcintă" și "cidru", va determina că scrieți despre fructe. Aceste determinări se întâmplă rapid prin algoritmi matematici complicați.

Cum știe motorul de cautare ce cuvinte se referă la anumite subiecte? Practic, prin extragerea de date în volume mari. Motorul a căutat prin mai multe pagini web din același subiect și a filtrat cuvintele care apar frecvent. Cu ajutorul acestor informații, motorul de cautare poate face o treabă bună făcându-și cont de ce scrieți.

De asemenea, tehnologia LSI a ajutat motorul să construiască o bază de date vastă de sinonime și termeni corelați. Acesta este motivul pentru care vă puteți clasifica pentru rochia de mireasă, chiar dacă cuvântul cheie pe care îl vizați este rochia de nuntă. Motorul de cautare știe că rochia de mireasă este un sinonim pentru rochia de mireasă.

În cele din urmă și cel mai important, motorul de cautare utilizează tehnologia LSI pentru a oferi o clasare mai bună site-urilor care utilizează mai multe cuvinte cheie și termeni. Argumentarea lor este că experții au tendința de a scrie cu expertiză verbală și jargonul industriei în timp ce non-experții au tendința de a scrie mai simplu și cu mai multe fraze repetitive. De asemenea, conținutul de calitate tinde să aibă o varietate de cuvinte cheie și termeni de căutare aferenți. Desigur, motorul va căuta să recompenseze conținut bun scris de experți.

Deci, hai să vorbim în termeni practici. Ce înseamnă LSI pentru webmasterii și comercianții de internet?

Cuvântul de densitate așa cum îl știm este mort. Au dispărut zilele în care ați umplut paginile dvs. web cu mai multe instanțe ale unui cuvânt cheie. Este o strategie mult mai bună de a folosi numeroși termeni și sinonime înrudite. Apoi, conținutul dvs. va arăta ca o scriere a experților de calitate în ochii motorului. Ca un avantaj suplimentar, veți putea clasifica mai multe cuvinte cheie.

Dacă doriți să știți ce consideră motorul de cautare ca sinonime și termeni corelați pentru un anumit cuvânt cheie, accesați instrumente gratuite precum Keyword Planner. Introduceți un cuvânt cheie și asigurați-vă că este bifată caseta "Utilizați sinonime". Apoi, dați clic pe "Obțineți mai multe cuvinte cheie".

Motorul vă va oferi sinonime și termeni corelați pentru cuvântul cheie pe care l-ați introdus. După cum puteți ghici, aceste informații sunt foarte valoroase. De fapt, Howie Schwartz, expert în căutări, a declarat într-un interviu că câștigătorii noului peisaj de căutare vor fi aceia care scriu același lucru în multe feluri diferite. În esență, el vorbește despre puterea de a adăuga sinonime și termeni înrudiți conținutului dvs.

Despre autor

Inginer, pasionat de comunicații web și de internet, de marketing și SEO https://emrzone.ro/category/optimizare-seo-site/ precum și de dezvoltarea afacerilor si experiențelor online.

Contact
EmrZone.ro, SEO
***@emrzone.ro
End
Email:***@emrzone.ro
Tags:Optimizare
Industry:Internet
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Feb 11, 2019Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share