Click to Share
 

Filter News
Show All Results
News By Country
Romania Remove
-Bucuresti Remove
--Bucuresti Remove
News By Industry
News By Tag
None Found
News By Subject
None Found


September 2020
WeTuMoSuSaFrTh
30292827262524

Public Company News

Business Press Releases

Bucuresti Latest News (Bucuresti, Romania)

+ Alert
+ Feed
Exclusive News
Topics Locations Industries Dates

62 views, By eMAG, Bacanie - seminte de in
Semințele de in au fost apreciate pentru proprietățile lor de protecție a sănătății.
78 views, By eMAG, TV Dpt.
Când vine vorba de televizor te poți bucura de flexibilitatea unui sistem mult mai costisitor la un preț mai mic.
132 views, By eMAG
Huawei P20 Lite este un smartphone de gamă medie de la producătorul chinez. Ca și în anii precedenți, această versiune este mai puțin puternică, dar mai accesibilă ca preț decât emblema, Huawei P20 Pro.
131 views, By QUALITANCE
International innovation, tech, and AI company QUALITANCE announced today that its leadership has appointed Mike Parsons as Chief Executive Officer.
48 views, By emag
Una dintre marile inovații aduse de Asus în ultima vreme este gama de laptopuri ZenBook Duo, cu două ecrane. Al doilea ecran, numit ScreenPad Plus, este situat deasupra tastaturii, iar prin intermediul său se mărește ecranului principal.
114 views, By ddvsg
In the event that you need to post visitor posts here is the perfect spot. We at www.ddvsg.blogspot.com likewise acknowledge posts from individuals who need to post on our blog.
167 views, By Departament TV online, eMAG
In multitudinea de opțiuni existente pe piață acum, să achiziționezi un televizor este deja un proces mai dificil decât ne așteptăm dacă suntem și în căutare de televizoare ieftine, care să nu implice alocarea tuturor resurselor.
147 views, By Filminute
The festival shortlist of 25 films from 18 countries capture a remarkable range of political, socio-cultural, and eco-nomic ideas while still leaving room for great comedy
257 views, By none
Eastern Europe has been synonymous with an incredible history, a rich culture and a turbulent economy. When you think of Eastern Europe, perhaps your mind wanders to the mystery of Transylvania...
356 views, By eMag
Cu siguranță că ai auzit de Singer prin știrile ce implică înșelăciunea. Există un motiv pentru care acest lucru se repetă în mod frecvent: Singer este liderul surprinzător în topul vânzărilor de mașini de cusut.
200 views, By eMag
Dacă nu știi ce să alegi dintre laptopurile Apple destinate profesioniștilor, îți înșirăm toate cele trei variante din care poți alege astăzi.
216 views, By eMAG, Telefoane mobile
Nu mai este niciun secret că piața de telefoane mobile a atins deja nivelul maxim. Cele mai recente statistici indică o scădere de aproximativ 4% a vânzărilor din ultimul trimestru.
200 views, By shop-4kids
Shop 4Kids va ofera o gama variata de jucarii si jocuri pentru copii de toate varstele. Cuburi de constructie Jocuri educative si interactive Plusuri Masinute si Trenulete Jucarii pentru bebelusi
277 views, By eMag
Consumatorii se întreabă din ce în ce mai des care sunt avantajele statiilor de calcat. Încercăm să aducem puțină lumină prin rândurile de mai jos!
272 views, By EMR ZONE
Cum sunt vazute si interpretate anumite texte sau expresii de cattre motoarele de cautare si de ce sunt ele importante in optimizarea site-urilor si magazinelor online dpdv SEO si a diferitelor landing pages? In cateva cuvinte, mai jos.
234 views, By eMAG (Uscatoare de rufe)
Curățarea și uscarea rufelor implică un consum mare de timp, iar soluția pentru eficientizarea acestui proces este achiziționarea unui uscător rufe.
323 views, By eMAG (Laptopuri)
Înlocuirea laptopului poate fi mult mai dificilă atunci când bugetul este limitat. Un laptop ieftin atrage în primul rând prin prețul foarte bun.
367 views, By Frigidere, eMAG
Dacă te preocupă cumpărarea unui frigider ieftin și îți faci griji în privința calității sau a rentabilității, înainte să adaugi produsul în coș, citește câteva sfaturi care te vor ajuta să iei o decizie înțeleaptă.
147 views, By Retargeting
On-site retargeting for eCommerce is one of the most effective marketing tools because it is highly customizable, allowing you to increase customer retention and conversion rate, which translates in more sales and more revenues for your business.
370 views, By Inteliace Research
"Romania is a bright spot among CEE banking markets and it has huge growth opportunity" said Marcin Mazurek, director of Inteliace Research, during a presentation of Inteliace's latest report
60 views, By Centrul Unirea
Limba engleza este cea mai importanta in ceea ce priveste comunicarea si depasirea barierelor intre natiuni din punct de vedere social, economic cat si cultural.
183 views, By eMAG - Black Friday
Încă un an, încă un Black Friday. Anul a intrat în ultimul trimestru și, odată cu acest lucru, sosește și cel mai important eveniment comercial din an.
98 views, By eMAG
N-a trecut o lună de când noile iPhone XS-uri au ajuns pe piață și presa a găsit câteva scandaluri care să poarte pompos numele de „gate".
283 views, By Tremend Software Consulting
Pegas' bike sharing service has the potential to reach 100,000 users by the end of this year, solving a major urban mobility problem.
177 views, By Blog Best Ride
Troliile se imparat in mai multe categorii, cum ar fi: trolii manuale, trolii electrice, trolii destinate barcilor sau ambarcatiunilor, trolii comerciale ce se folosesc la ridicarea obiectelor la diferite nivele fata de sol etc...
202 views, By Blog Best Ride
Anvelope marca Silverstone si-au pus amprenta in categoria de off road extrem al caucicurilor. De la mers prin jungla urmbana pana la cel mai agresiv teren.

Page: 1 Page updated every 30 minutes


Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share