Huawei a anunțat noile MateBook X Pro 2021 și MateBook

În luna ianuarie a acestui an, Huawei a lansat trei notebook-uri: Huawei MateBook X Pro 2021, Huawei MateBook 13 2021 și Huawei MateBook 14 2021.
By: eMAG, Laptop Dpt.
 
BUCURESTI, Romania - March 29, 2021 - PRLog -- Toate cele trei notebook-uri sunt echipate cu procesorul Intel din generația a 11-a. De asemenea, utilizează o placă grafică integrată sau o placă grafică independentă MX450.

Huawei MateBook X Pro 2021

Modelul Huawei MateBook X Pro 2021 are un ecran complet de 13,9 inci. Are un cadru îngust pe toate părțile, un raport ecran-corp de 91%, o rezoluție de 3000 × 2000 și o gamă de culori de 100% sRGB și acceptă aplicațiile Huawei.

Afișajul LTPS cu putere redusă acceptă controlul tactil de zece puncte de înaltă precizie, iar controlul necesar poate fi finalizat făcând clic și glisând degetul pe ecran. Există, de asemenea, o funcție de captură de ecran cu trei degete prin glisare.

Notebook-ul are un corp ușor din aliaj de aluminiu, care este subțire la 14,6 mm și este cu aproximativ 1,33 kg mai ușor față de predecesori. Procesul de găurire și tăiere CNC este asociat cu procesul de sablare ceramică. Este disponibil în patru culori: Silver, Deep Space Grey, Emerald Green și Cherry Pink Gold.

Noul produs acceptă, de asemenea, colaborarea pe mai multe ecrane. Zona de conexiune de partajare Huawei este construită sub touchpad. Telefonul poate atinge touchpadul pentru a realiza o colaborare pe mai multe ecrane. Telefonul „clonează" instantaneu conținutul său pe computer, iar interfața telefonului poate fi afișată direct pe ecranul computerului.

Huawei MateBook X Pro 2021 are un nou touchpad de presiune, care poate simți apăsarea pe întreaga zonă.

Alte caracteristici Huawei MateBook X Pro 2021

Huawei MateBook X Pro 2021 vine, de asemenea, cu un încărcător convenabil de 65W, ceea ce permite încărcarea rapidă a notebook-ul timp de 30 de minute și folosirea timp de 4 ore.
În ceea ce privește efectele sonore, Huawei MateBook http://bit.ly/matebookh X Pro 2021 folosește 4 difuzoare cu crossover de înaltă și joasă frecvență. Acestea acceptă segmentarea de precizie de 45Hz și au 4 moduri audio pentru muzică, jocuri, filme și apeluri.

Huawei MateBook 13/14 2021

Modelele Huawei MateBook http://bit.ly/hmatebook 13/14 2021 sunt dotate standard cu un ecran tactil complet de 2K, o protecție duală îmbunătățită a ochilor, aducând o viziune captivantă, iar raportul ecranului este de până la 88% și 90%.

Au cel mai nou procesor Intel Core de a 11-a generație și o disipare eficientă a căldurii. Au primit astfel de funcții precum o optimizare colaborativă pe mai multe ecrane.

Contact
eMAG, Laptop Dpt.
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Posted By:***@emag.ro Email Verified
Tags:Notebook
Industry:Computers
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Laptopuri & Smartphones, electronice, IT - eMAG News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share