Click to Share
 

Filter News
Show All Results
News By Country
Romania Remove
-Bucuresti Remove
City / Town
News By Industry
News By Tag
None Found
News By Subject
None Found


November 2019
SuSaFrThWeTuMo
17161514131211

Public Company News

Business Press Releases

Bucuresti Latest News (Romania)

+ Alert
+ Feed
Exclusive News
Topics Locations Industries Dates

48 views, By Departament TV online, eMAG
In multitudinea de opțiuni existente pe piață acum, să achiziționezi un televizor este deja un proces mai dificil decât ne așteptăm dacă suntem și în căutare de televizoare ieftine, care să nu implice alocarea tuturor resurselor.
54 views, By Filminute
The festival shortlist of 25 films from 18 countries capture a remarkable range of political, socio-cultural, and eco-nomic ideas while still leaving room for great comedy
99 views, By eMAG - Sectiunea frigidere
Am intrat în acest an încă uluiți de modul în care tehnologia s-a dezvoltat în ultimele două decenii și de felul în care aceasta s-a integrat în toate aspectele vieții noastre, inclusiv în casa noastră.
102 views, By Televizoare eMAG
Alegerea unui televizor în acest an poate fi destul de copleșitoare dacă ne raportăm la gama largă de produse existente pe piață.
167 views, By none
Eastern Europe has been synonymous with an incredible history, a rich culture and a turbulent economy. When you think of Eastern Europe, perhaps your mind wanders to the mystery of Transylvania...
110 views, By eMag
Cu siguranță că ai auzit de Singer prin știrile ce implică înșelăciunea. Există un motiv pentru care acest lucru se repetă în mod frecvent: Singer este liderul surprinzător în topul vânzărilor de mașini de cusut.
89 views, By eMag
Dacă nu știi ce să alegi dintre laptopurile Apple destinate profesioniștilor, îți înșirăm toate cele trei variante din care poți alege astăzi.
116 views, By eMAG, Telefoane mobile
Nu mai este niciun secret că piața de telefoane mobile a atins deja nivelul maxim. Cele mai recente statistici indică o scădere de aproximativ 4% a vânzărilor din ultimul trimestru.
110 views, By shop-4kids
Shop 4Kids va ofera o gama variata de jucarii si jocuri pentru copii de toate varstele. Cuburi de constructie Jocuri educative si interactive Plusuri Masinute si Trenulete Jucarii pentru bebelusi
136 views, By eMag
Consumatorii se întreabă din ce în ce mai des care sunt avantajele statiilor de calcat. Încercăm să aducem puțină lumină prin rândurile de mai jos!
153 views, By EMR ZONE
Cum sunt vazute si interpretate anumite texte sau expresii de cattre motoarele de cautare si de ce sunt ele importante in optimizarea site-urilor si magazinelor online dpdv SEO si a diferitelor landing pages? In cateva cuvinte, mai jos.
159 views, By eMAG (Uscatoare de rufe)
Curățarea și uscarea rufelor implică un consum mare de timp, iar soluția pentru eficientizarea acestui proces este achiziționarea unui uscător rufe.
149 views, By eMAG (Laptopuri)
Înlocuirea laptopului poate fi mult mai dificilă atunci când bugetul este limitat. Un laptop ieftin atrage în primul rând prin prețul foarte bun.
174 views, By Frigidere, eMAG
Dacă te preocupă cumpărarea unui frigider ieftin și îți faci griji în privința calității sau a rentabilității, înainte să adaugi produsul în coș, citește câteva sfaturi care te vor ajuta să iei o decizie înțeleaptă.
262 views, By Inteliace Research
"Romania is a bright spot among CEE banking markets and it has huge growth opportunity" said Marcin Mazurek, director of Inteliace Research, during a presentation of Inteliace's latest report
154 views, By eMag
Dacă ai un calculator ultraperformant, s-ar putea ca acesta să te sâcâie puțin cu zgomotul și căldura pe care le produce.
126 views, By eMAG - Black Friday
Încă un an, încă un Black Friday. Anul a intrat în ultimul trimestru și, odată cu acest lucru, sosește și cel mai important eveniment comercial din an.
166 views, By Tremend Software Consulting
Pegas' bike sharing service has the potential to reach 100,000 users by the end of this year, solving a major urban mobility problem.
121 views, By Blog Best Ride
Troliile se imparat in mai multe categorii, cum ar fi: trolii manuale, trolii electrice, trolii destinate barcilor sau ambarcatiunilor, trolii comerciale ce se folosesc la ridicarea obiectelor la diferite nivele fata de sol etc...
139 views, By Blog Best Ride
Anvelope marca Silverstone si-au pus amprenta in categoria de off road extrem al caucicurilor. De la mers prin jungla urmbana pana la cel mai agresiv teren.
232 views, By Blog Best Ride
Anvelope Iarna, numite si cauciucuri de iarna, sunt destinate utilizarii pe zapada si gheata. Anvelopele de iarna au un profil de rulare mai cramponat decat anvelopele de vara, sporind tractiunea pe zapada si gheata.
133 views, By STO
La STO, ne angajăm să furnizăm servicii la cele mai înalte standarde, depășind așteptările clienților noștri, la toate nivelurile.
205 views, By RCA eMAG
Orice proprietar de autoturism este obligat prin lege să încheie asigurarea RCA pentru a putea circula pe drumurile publice, dar asta nu înseamnă că încheierea asigurării trebuie să fie o uriașă bătaie de cap.
118 views, By Blog Best Ride
Aparitia ideii de asigurare Putem spune, intr-un fel, ca asigurarea a aparut odata cu aparitia societatii umane.
110 views, By Blog Best Ride
Troliul electric este un instrument puternic de recuperare in mediul off road si nu numai.
112 views, By Blog Best Ride
BFGoodrich este o companie Americana ce produce anvelope. Initial, parte a conglomeratului industrial Goodrich Corporation, a fost achizitionata in 1990 (impreuna cu Uniroyal, apoi The Uniroyal Goodrich Tire Company) de producatorul francez Michelin.
422 views, By eMAG
Atunci când vorbim despre eficiență și confort, nu putem să nu menționăm numele produselor Apple. Acestea au devenit sinonime ale performanței și orice iubitor de tehnologie își va dori să dețină cât mai multe dintre device-uri.
126 views, By Blog Best Ride
Fie ca stii sau poate doar ai auzit de anvelope Insa Turbo Special Track, Insa Turbo Super Special Track , Insa Turbo SPECIAL TRACK NUEVO, Insa Turbo Traction Track, Anvelope INSA TURBO Sahara, Anvelope Insa Turbo Dakar, Anvelope Insa Turbo Ranger, Insa..
157 views, By Retargeting.biz
Customer retention rate is a highly important KPI for any eCommerce business, reflecting its capacity to maintain the relationship with existing customers and persuade them to keep on purchasing its products.
442 views, By Temporatours
Temporatours is announcing the launch of its innovative, reliable and fast B2B travel booking engine that grants immediate access to the best B2B offers, including hotel reservations, flight reservations, car rentals, and transfers.
220 views, By Saltele Intex eMAG
Mulți dintre noi ajungem să ne luăm saltele noi doar atunci când cele vechi nu mai pot fi deloc folosite sau când începem să simțim efectiv pe pielea noastră efectele negative ale somnului pe saltele de proastă calitate.

Page: 1 2 Next Page updated every 15 minutes


Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share