Click to Share
 

Filter News
Show All Results
News By Country
Romania Remove
-Bucuresti Remove
City / Town
News By Industry
News By Tag
None Found
News By Subject
None Found


January 2021
SuSaFrThWeTuMo
24232221201918

Public Company News

Business Press Releases

Bucuresti Latest News (Romania)

+ Alert
+ Feed
Exclusive News
Topics Locations Industries Dates

110 views, By QUALITANCE
Raiffeisen Bank and tech and innovation company QUALITANCE have announced the development of a 100% digital lending platform for small and medium enterprises.
152 views, By Questo
Questo, the platform for phone-guided tours known as city exploration games, has expanded into 50 new cities since the start of the pandemic in March 2020.
133 views, By j40/246/2007
Petre Nicolae va sustine un Program de Reconstructie si Dezvoltare personală numit, Leadership Coaching
129 views, By eMAG, Bacanie - seminte de in
Semințele de in au fost apreciate pentru proprietățile lor de protecție a sănătății.
178 views, By eMAG, TV Dpt.
Când vine vorba de televizor te poți bucura de flexibilitatea unui sistem mult mai costisitor la un preț mai mic.
185 views, By eMAG
Huawei P20 Lite este un smartphone de gamă medie de la producătorul chinez. Ca și în anii precedenți, această versiune este mai puțin puternică, dar mai accesibilă ca preț decât emblema, Huawei P20 Pro.
192 views, By QUALITANCE
International innovation, tech, and AI company QUALITANCE announced today that its leadership has appointed Mike Parsons as Chief Executive Officer.
194 views, By Departament TV online, eMAG
In multitudinea de opțiuni existente pe piață acum, să achiziționezi un televizor este deja un proces mai dificil decât ne așteptăm dacă suntem și în căutare de televizoare ieftine, care să nu implice alocarea tuturor resurselor.
166 views, By Filminute
The festival shortlist of 25 films from 18 countries capture a remarkable range of political, socio-cultural, and eco-nomic ideas while still leaving room for great comedy
276 views, By none
Eastern Europe has been synonymous with an incredible history, a rich culture and a turbulent economy. When you think of Eastern Europe, perhaps your mind wanders to the mystery of Transylvania...
462 views, By eMag
Cu siguranță că ai auzit de Singer prin știrile ce implică înșelăciunea. Există un motiv pentru care acest lucru se repetă în mod frecvent: Singer este liderul surprinzător în topul vânzărilor de mașini de cusut.
231 views, By eMag
Dacă nu știi ce să alegi dintre laptopurile Apple destinate profesioniștilor, îți înșirăm toate cele trei variante din care poți alege astăzi.
238 views, By eMAG, Telefoane mobile
Nu mai este niciun secret că piața de telefoane mobile a atins deja nivelul maxim. Cele mai recente statistici indică o scădere de aproximativ 4% a vânzărilor din ultimul trimestru.
221 views, By shop-4kids
Shop 4Kids va ofera o gama variata de jucarii si jocuri pentru copii de toate varstele. Cuburi de constructie Jocuri educative si interactive Plusuri Masinute si Trenulete Jucarii pentru bebelusi
321 views, By eMag
Consumatorii se întreabă din ce în ce mai des care sunt avantajele statiilor de calcat. Încercăm să aducem puțină lumină prin rândurile de mai jos!
317 views, By EMR ZONE
Cum sunt vazute si interpretate anumite texte sau expresii de cattre motoarele de cautare si de ce sunt ele importante in optimizarea site-urilor si magazinelor online dpdv SEO si a diferitelor landing pages? In cateva cuvinte, mai jos.
273 views, By eMAG (Uscatoare de rufe)
Curățarea și uscarea rufelor implică un consum mare de timp, iar soluția pentru eficientizarea acestui proces este achiziționarea unui uscător rufe.
370 views, By eMAG (Laptopuri)
Înlocuirea laptopului poate fi mult mai dificilă atunci când bugetul este limitat. Un laptop ieftin atrage în primul rând prin prețul foarte bun.

Page: 1 Page updated every 15 minutes


Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share