Neotrust public Ghid alegere denumire firma

Neotrust publica pe websiteul sau un Ghid gratui pentru alegerea denumirii firmei, in psrijinul antreprenorilor care au nevoie de suport
 
CLUJ NAPOCA, Romania - March 3, 2022 - PRLog -- Neotrust publica pe websiteul sau un Ghid gratui pentru alegerea denumirii firmei, in psrijinul antreprenorilor care au nevoie de suport. Cuprinsul Ghidului este urmatorul:

1. Reguli Alegere Nume Firma

2. Idei denumiri Firma

3. Pasi Verificare Disponibilitate

4. Cum rezervi denumirea

5. Brand vs Numele Intreprinderii
Extras din Ghid:

Conform ONRC, atunci cand doriti sa infiintati o firma, trebuie sa tineti cont de anumite aspecte legate de alegerea si rezervarea denumirii societatii.

Firma este numele sau, dupa caz, denumirea sub care un profesionist isi exercita comertul si sub care semneaza, iar in vederea rezervarii, firma este supusa unor operatiuni de verificare astfel incat sa indeplineasca, cumulativ, conditiile generale si speciale de legalitate, de disponibilitate si de distinctivitate fata de firmele inregistrate in registrul comertului sau rezervate in vederea inregistrarii.

Firma trebuie sa fie scrisa cu caractere latine, in primul rand in limba romana, si sa nu produca confuzie cu alte firme sau denumiri inregistrate anterior, iar dreptul de folosinta exclusiva asupra firmei se dobandeste doar prin inscrierea acesteia in registrul comertului.

Ma multe detalii gasiti la urmatorul link: https://www.neotrust.ro/nume-de-firme-ghid-alegere-denumi...

Contact
Oana
***@neotrust.ro
End
Source: » Follow
Email:***@neotrust.ro Email Verified
Tags:Ghid Nume Firme
Industry:Business
Location:Cluj Napoca - Cluj - Romania
Subject:Companies
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Neotrust Consultanta Fonduri Europene News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share