Idei de Afaceri pentru anul 2022 si 2023

Neotrust va ofera cateva idei de afaceri epntru demararea unui startup in 2022 si 2023
 
BUCHAREST, Romania - Feb. 22, 2022 - PRLog -- 1. Agropensiune

Pensiunile sunt din ce in ce mai cautate atat de turisti straini cat si de cei locali iar potrivit Institutului National de Statistica numarul de nopti petrecute in turismul rural este in crestere comparativ cu anii precedenti. Pasii pentru acest proiect cuprind: alegerea locatiei, obtinere de autorizatii si licente, costructia/renovarea propriu zisa si apoi partea de promovare. Posibilitate de a fi demarata prin programul PNDR 6.2, PNDR 6.4 in anul 2023

2. Pizzerie cu Livrare la Domiciliu sau Restaurant

Pizzeria sau restaurantul este una dintre cele mai poulare idei de afaceri cu fonduri europene, chiar daca acest domeniu a forst afectat puternic de Pandemie, pare ca isi revine incet incet.

3. Service Auto

Daca esti pasionat de autovehicule si doresti sa infiintezi un service auto, trebuie sa stii ca investitia poate fi acoperita din fonduri nerambursabile. Pentru maximizarea profitabilitatii este indicat ca in faza de start up acesta sa fie structurat 70% pe reparatii tinichigerie si 30% mecanica.

4. Foto-Video

Daca ai o pasiune pentru arta fotografiei iata o afacere cu potential de finantare prin Start-Up Nation, de actualitate in anul 2022- 2023.

5. Sala Jocuri Realitate Virtuala

Un concept interesant si inovator, cu mare potential de crestere pe o nisa care a aparut recent la noi. Investitie medie prin fonduri europene, profit imediat dupa deschidere. Este una dintre cele mai bune idei de afaceri inovatoare in anul 2022.

6. Stomatologie

Una dintre cele mai profitabile idei de afaceri cu fonduri europene pentru specialisti in domeniul medical sau proaspat absolventi ai Facultatii de Medicina este deschiderea unui cabinet stomatologic. Ai nevoie de pregatire in domeniu sau poti angaja persoane care au iar tu sa activezi pe rolul de manager.

7. Gradinita privata

Piata gradinitelor private mai are inca locuri pentru antreprenorii care doresc sa se lanseze intr-un sector unde cererea este tot mai mare. Tarifele practicate incep de la 1000 lei si pot ajunge pana la 3000 de lei pe copil, generand o cifra de afaceri anuala de pana la 500000 euro. Una din cele mai actuale idei de afaceri pentru anul 2022, mai multe idei de afaceri aici: https://www.neotrust.ro/idei-de-afaceri-2020/

8. Centru de Fitness

Daca te pasioneaza sportul, stilul de viata sanatos si dezvoltarea armonioasa, aceasta este o idee de afacere de succes.

8. Gradinita

Piata gradinitelor private mai are inca locuri pentru antreprenorii care doresc sa se lanseze intr-un sector unde cererea este tot mai mare. Tarifele practicate incep de la 1000 lei si pot ajunge pana la 3000 de lei pe copil, generand o cifra de afaceri anuala de pana la 500000 euro.

Contact
Neotrust
***@neotrust.ro
End
Source: » Follow
Email:***@neotrust.ro Email Verified
Tags:Idei De Afaceri
Industry:Education
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Subject:Services
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share