Neotrust a crescut lista Cursuri Fonduri Europene

Neotrust ofera tot mai multe cursuri pentru scriere de proiecte pe fonduri europene
 
BUCURESTI, Romania - Feb. 4, 2022 - PRLog -- Neotrust a inceput sa ofere o gama tot mai larga de cursuri pentru accesare de fonduri europene, in care cursantii invata sa scrie proiecte , sa le depuna si sa acceseze fonduri.

Cursantiii invata sa elaboreze si sa depuna singuri proiecte de fonduri nerambursabile, direct de la un Expert Accesare Fonduri Europene, fondator al unei firme de consultanta a carei activitate principala este scrierea si implementarea proiectelor pt obtinere de fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene. Proiectele pe care se lucreaza la acest curs nu sunt pur teoretice ci sunt aplicabile pe liniile de finantare existente.

Datorita pandemiei majoritatea cursurilor se desfasoara online momentan.

Detalii despre organizatorul cursului:

Neotrust ofera solutii complete pentru accesarea de fonduri europene. Suntem dedicati succesului financiar al clientilor nostri, oferind solutii durabile, inovative, personalizate, plecand de la nevoile clientilor nostri. Fiecare proiect este diferit, dar toate au in comun implicarea noastra si accesarea cu succes de fonduri europene. Recrutam experti consultanti cu experienta, cu diverse backgrounduri de business, aducand diversitate de idei si know-how in relatia cu clientii, cu scopul de a creste calitatea serviciilor de consultanta fonduri Europene si de a maximiza sansele clientilor pentru accesarea fondurilor structurale. .

Mai multe detalii despre gama larga de cursuri oferite de Neotrust gasiti aici:
https://www.neotrust.ro/cursuri-fonduri-europene-2022-202...

Alte detalii despre Neotrust : Viziunea Neotrust: Dorim sa ajutam antreprenorii sa isi transforme visele in afaceri de succes, actionarii intreprinderilor mari sa isi realizeze planurile de crestere, institutiile publice sa isi atinga obiectivele si ONG-urile sa schimbe lumea intr-una mai buna, toate acestea prin accesarea de fonduri europene. Credem in succesul clientilor nostri si crestem ajutandu-i pe altii sa creasca. Modelul nostru unic de colaborare in cadrul firmei si in relatiile cu clientii si partenerii livreaza rezultatele dorite pentru dezvoltarea businessului clientilor.
Mai multe detalii despre locatiile unde se desfasoara cursurile online:
https://www.neotrust.ro/curs-fonduri-europene-cluj-napoca...
https://www.neotrust.ro/curs-fonduri-europene-cluj-napoca-scriere-proiecte-accesare/

Contact
Adica Cosma
***@neotrust.ro
End
Source: » Follow
Email:***@neotrust.ro Email Verified
Tags:Cursuri Fonduri Europene
Industry:Education
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share