Avantajele lentilelor de contact AquaView

Alegeti doar lentilele potrivite, in functie de specificatiile optometristului dvs.
By: Optilen Kodano
 
ORADEA, Romania - Sept. 5, 2023 - PRLog -- Optometristul se ocupă cu măsurarea nivelului acuității vizuale și al defectelor de vedere, dar și cu găsirea soluțiilor necesare corectării eventualelor defectelor și recomandarea de ochelari sau lentile de contact. Alegerea perfecta a lentilelor tale de contact depinde de urmatoarele:
  1. Material: Lentilele de contact pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi hidrogel sau silicon-hidrogel. Materialul ales poate influența oxigenarea ochilor și confortul utilizării.
  2. Diametru: Diametrul lentilelor de contact este mărimea lor fizică, măsurată în milimetri. Acesta determină cât de mari sunt lentilele și cum se așează pe ochi.
  3. Cilindru și ax: Aceste parametri sunt relevanți pentru persoanele cu astigmatism și descriu forma și orientarea corectivă a lentilelor de contact.
  4. Dioptrii: Dioptriile determină puterea lentilelor de contact și se bazează pe prescripția medicală a ochilor tăi. Ele pot fi pozitive (pentru hipermetropie), negative (pentru miopie) sau pot include o componentă cilindrică (pentru astigmatism).
  5. Permeabilitate la oxigen: Acest aspect este important pentru sănătatea ochilor. Lentilele de contact trebuie să permită oxigenului să ajungă la cornee pentru a menține ochii sănătoși.
  6. Design: Există diferite tipuri de lentile de contact, cum ar fi lentilele de contact sferice (pentru corectarea miopiei și hipermetropiei), lentilele torice (pentru corectarea astigmatismului) și lentilele multifocale (pentru corectarea presbiopiei).
  7. Durată de purtare: Lentilele de contact pot fi zilnice, săptămânale, lunare sau chiar anuale, în funcție de tipul și marca lor.
  8. Conținut de apă: Acest aspect influențează nivelul de hidratare al lentilelor și poate afecta confortul în timpul purtării.
Comandati online lentile AquaView de ultima generatie de pe https://www.optilen.ro/aquaview.html
Pentru a obține informații specifice despre lentilele de contact Aquaview, recomand să consulți un optometrist sau oftalmolog. Acești profesioniști pot să îți ofere detalii precise despre produsul specific și să te ajute să alegi lentilele de contact potrivite pentru nevoile tale.

Contact
Optilen Kodano
***@yahoo.com
End
Source:Optilen Kodano
Email:***@yahoo.com
Tags:Lentile Aquaview
Industry:Health
Location:Oradea - Bihor - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share