Pentru protectie maxima achizitionati echipamente moto originale

Pentru protectia dvs achizitionati doar echipamente moto originale de la dealeri autorizati, precum Unimotors Romania!
By: Unimotors Ro
 
RM VALCEA, Romania - July 30, 2023 - PRLog -- Purtarea castilor atunci cand mergem cu scuterul sau cu bicicleta ori cu motocicleta este obligatorie, pentru ca aceste accesorii sunt cele care cresc considerabil sansa la viata in cazul in care se intampla un accident.

Chiar statisticile realizate in ultimii ani indica faptul ca persoanele care poarta casca in momentul unui impact cresc foarte mult sansele de supravietuire, pentru ca ofera protectie sporita cutiei craniene.

Cele mai bune tipuri de casti

Ideale pentru ca ofera protectie nu numai craniului, ci si fetei, sunt castile de tip full face sau integrale, cum mai sunt ele cunoscute. Acestea sunt cele mai recomandate nu numai printre conducatorii de scuter, ci si pentru motociclisti.

Castile mai pot fi si de tip open face sau half face, insa acestea nu ofera protectie totala, mai ales in cazul fetei. Materialul cu care este captusit interiorul castii de protectie trebuie sa fie si acesta unul care sa asigure protectie in caz de lovituri. Pentru un drum in afara oraselor, unde se circula cu viteza mai mare, este ideal ca persoana care se deplaseaza cu scuterul sa aleaga o casca integrala deoarece este varianta cea mai buna de luat in calcul, pentru un plus de confort, dar si pentru un plus de siguranta! Online, exista o multitudine de variante, insa trebuie mare atentie sa fie originale, sa nu fiti pacaliti, Unimotors fiind unul din magazinele ce ofera casti scuter originale si un raport foarte bun pret-calitate. In cazul in care nu stiti de unde sa cumparati echipamente moto gen armuri moto https://www.unimotors.ro/Protectii-corp_c_1076_1093_1744_1828.html, aveti incredere maxima in dealerul dvs unimotors.ro!

Casca de scuter trebuie sa fie aleasa respectand mai multe criterii, si anume: este important sa fie un model de calitate, confectionat dupa toate standardele in domeniu. Casca de scuter nu trebuie sa fie larga pe cap, dar nici foarte stramta, astfel incat sa ii permita celui care se afla pe vehiculul pe doua roti sa se simta cat mai lejer.

Scuterele sunt mijloace de transport ideale pentru orasele foarte aglomerate, pentru ca te poti strecura mult mai bine in trafic, dar si pentru ca gasesti mult mai repede un loc de parcare, spre deosebire de momentele in care trebuie sa conduci o masina si sa cauti un loc in care sa parchezi. Printre popoarele care folosesc destul de mult scuterele se numara italienii si francezii. Aceste mijloace de transport sunt ideale si pentru ca nu sunt poluanti mari ai aerului!

Contact
Unimotors.ro
***@unimotors.ro
End
Source:Unimotors Ro
Email:***@unimotors.ro
Tags:Echipamente Moto
Industry:Automotive
Location:Rm Valcea - Valcea - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share