Polytexin automatisoidun tekstiilien hallinnan kysyntä kasvaa maailmanlaajuisesti

Polytex Technologies, terveydenhuollon, matkailun ja teollisuuden tekstiilien jakelun, noudon ja hallinnan automaattisten ratkaisujen menestynyt palveluntarjoaja, ilolla julkaisee suunnitelmansa kansainvälisen liiketoimintansa laajent
 
March 9, 2016 - PRLog -- Satojen ympäri maailmaa käyttöön otettujen järjestelmien toimittajana Polytex tarjoaa ihanteellisen ratkaisun toimialoille, joilla edellytetään työntekijöiden käyttävän puhtaita, siistejä työasuja, kuten sairaalat, hotellit ja valmistusteollisuus. Toimialat, joilla asiakkaille tarjotaan pyyhkeitä tai usein vaihdettavia tekstiilejä, kuten kylpylät ja liikuntakeskukset, hyötyvät myös suuresti Polytexin ratkaisuista.

Jokainen Polytex-yksikkö on suunniteltu kuten tavallinen komero, johon mahtuu suuri määrä taiteltuja tekstiilejä. Se tarvitsee pienen pinta-alan ja sopii hyvin hankaliin tiloihin kuten käytäviin ja kulkureittien varrelle, joissa se muodostaa kätevän ympärivuorokautisen jakelupisteen. Mekanismi on helppokäyttöinen ja mahdollistaa nopean ja helpon vaatteiden luovutuksen ja palautuksen tarpeen mukaan.

Sisäänrakennettu ohjelmisto seuraa ja ohjaa vaatteiden käyttöä parantaen varaston hallintaa, joten toimintayksiköt ja huolintaosasto voivat helpommin jäljittää yksittäisiä varusesineitä ja saada pyykin käsittelyn hallintaan. Tämä vähentää kustannuksia, säästää aikaa sekä tilaa, ja varmistaa reaaliaikaisen valvonnan lisäten kokonaistehokkuutta.

”Polytex-järjestelmä mullistaa sellaisten yritysten toiminnan, jotka käyttävät univormuja, työvaatteita ja vuodevaatteita päivittäisessä toiminnassaan”, sanoo Tomer Poliner, Polytex Technologiesin toimitusjohtaja. ”Lukuisat tyytyväiset asiakkaat saivat meidät huomaamaan, että markkina on vasta kasvunsa alussa, ja se kasvaa tasaisesti päivä päivältä. Niinpä etsimme uusia yhteistyökumppaneita, jotka haluavat mukaan tähän innostavaan aloitteeseen ja ovat mukana edustamassa Polytexin ratkaisuja tärkeillä markkina-alueilla.”

Valtuutettuja edustajia ja jälleenmyyjiä pyydetään ottamaan yhteyttä: info@polytex-technologies.com.

Tietoja Polytex Technologies Ltd.:stä

Vuonna 2003 perustettu Polytex Technologies Ltd. on maailman johtava edistyneiden, helppokäyttöisten taiteltujen vaatteiden hallintajärjestelmien kehittäjä ja valmistaja, jonka tuotteita käytetään hotelleissa, terveydenhuollon organisaatioissa, liikuntakeskuksissa ja valmistuslaitoksissa. Patentoitu Polytex -järjestelmä on täysin automaattinen ratkaisu taiteltujen vaatteiden, työasujen, vuodevaatteiden, pyyhkeiden ja henkilökohtaisten suojavarusteiden jakeluun, keräilyyn ja hallintaan. Katso lisätietoja osoitteesta www.polytex-technologies.com.

# # #

Yhteystiedot:
Sähköposti: info@polytex-technologies.com

Verkkosivu: www.polytex-technologies.com
End
Email:***@polytex-technologies.com Email Verified
Tags:AUTOMATISOITUA, TEKSTIILIEN, Hall
Industry:Textile
Location:Finland
Subject:Deals
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Polytex Technologies News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share