Bersama Cucu-Cicit Nabi SAW Habib Zainal Abidin

By: Tadaliy
 
Jan. 15, 2023 - PRLog -- Bersama Cucu-Cicit Nabi SAW Habib Zainal Abidin

Seorang Tiktok friend saya telah repost VTT (Video TikTok) saya sebagai menzahirkan rasa terima kasih nya kepada saya atas perkongsian live Bacaan Hadis yang saya lakukan setiap hari.

Bacaan Hadis disiarkan sebanyak dua kali sehari iaitu pada tengahari dan selepas solat Asar. Kandungan live adalah bacaan hadis-hadis dan juga kisah para sahabat. Kitab yang digunakan adalah kitab Fadhilat Amal yang ditulis oleh Syiekhul Hadis Hazrat Maulana Muhammad Zakariyya RAH yang terdiri dari Fadhilat Al-Quran, Fadhilat Solat, Fadhilat Zikir, Fadhilat Tabliqh, Fadhilat Ramadhan dan Kisah Para Sahabat.

Tujuan Bacaan Hadis dan Kisah Para Sahabat ini dibuat adalah untuk menggalakkan orang ramai mendengar hadis-hadis Nabi SAW dan kisah para sahabat setiap hari. Disamping itu, Bacaan Hadis ini juga diharapkan akan menjadi satu platform di media sosial untuk mendapat atau mendengar hadis-hadis dan kisah para sahabat bagi mereka yang tercari-cari dan berminat untuk mendapatnya.

Mohon doa agar usaha saya ini diberkati oleh Allah SWT, In Shaa Allah.
Link video itu adalah seperti dibawah.
https://www.tiktok.com/@misslinalamisza/video/71882893991...

Semoga artikal bertajuk Bersama Cucu-Cicit Nabi SAW Habib Zainal Abidin ini juga akan memberi manfaat kepada semua In Shaa Allah.
End
Source:Tadaliy
Email:***@tadaliy.com Email Verified
Tags:Habib Ali Zaenal Abidin
Industry:Media
Location:Malaysia
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share