Hilangkan Migrain Kesan Sepantas 1 Minggu

Jus Manggis Tadalli adalah minuman kesihatan yang dapat membantu mengatasi masalah migrain dan sakit kepala yang kronik. Tidak seperti produk minuman kesihatan yang lain, formula baru Jus Manggis Tadalli, berkesan sepantas 1 minggu.
By: Tadaliy
 
SUNGAI PETANI, Malaysia - March 18, 2021 - PRLog -- Bagaimana Jus Manggis Tadalli Dapat Sembuhkan Migrain…??
Jus Manggis Tadalli mengandungi ekstrak kulit manggis yang mempunyai 10 khasiat.

10 khasiat ini akan menghilangkan segala gejala berkaitan dengan masalah migrain anda. Keputusannya, emosi anda akan kembali tenang dan seterusnya migrain atau sakit kepala kronik anda juga akan sembuh.

10 Khasiat Kulit Manggis Untuk Migrain
1. Mencegah kegelisahan, cemas atau panik. Terdapat Anxiolytic yang mempunyai kesan Anti-anxiety untuk mencegah kegelisahan, panik & cemas.

2. Mencegah tekanan (stress) dan kemurungan kerana terdapat Antidepressant.

3. Mengurangkan sakit urat saraf. Terdapat Analgesic yang bertindak sebagai ubat tahan sakit dan Anti-neuralgic yang mengurangkan sakit urat saraf.

4. Mencegah pening kepala. Terdapat Anti-vertigo yang mencegah pening kepala.

Untuk mengetahui khasiat kulit manggis seterusnya sila lawati website di bawah ini.

JUS MANGGIS TADALLI adalah minuman kesihatan dari khasiat campuran herba yang terbaik, diperkayakan lagi dengan air zam-zam yang dapat menyelesaikan masalah anda yang menghadapi Migrain atau sakit kepala kronik.

Kandungannya terdiri dari bahan semulajadi iaitu ekstrak kulit manggis, madu, jintan hitam (habbatus sauda), roselle, adas pedas, air zam-zam dan lain-lain.

https://www.youtube.com/watch?v=uQZv4jWkmP0Sila ke https://www.tadaliy.com/ untuk keterangan lebih lanjut mengenai cara hilangkan migrain.
End
Source:Tadaliy
Email:***@tadaliy.com Email Verified
Tags:Migrain
Industry:Business
Location:Sungai Petani - Kedah - Malaysia
Subject:Websites
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share