PiefitCards effektive træningskort - nemt at komme i form

Aldrig mere skal du planlægge eller være frustreret over dine træninger. Med PiefitCards, er det gjort så simpelt at du bare skal trække et kort og sætte i gang. Vælg den farve, der passer til den kropsdel du gerne vil træne.
 
KOLDING, Denmark - Aug. 19, 2022 - PRLog -- HVAD ER DIT HELBRED VÆRD FOR DIG?

..100 kr., 1.000 kr., 100.000 kr., 1.000.000 kr. – en citronmåne? Heldigvis med PiefitCards, koster det dig kun 99 kr. Start dit Piefit eventyr og se hvor enkelt det er at få mere energi, trivsel og livsglæde, ved en simpel aktiv livsstil. Træk et kort og træn. Det er udfordrende sjov træning, til derhjemme eller i fitness. Øget motivation og kalorier forbrænding til din træning. Til dig som kan li' at træne, eller ønsker at være mere aktiv – Så er PiefitCards lige noget for dig. Det har aldrig været nemmere at komme i gang med og træne, samtidig med at det er motiverende og udfordrende. Kom igang med at forbrænde kalorier og blive en top tunet udgave af dig selv – tag det første og største skridt idag!

HVORFOR PIEFIT?

400+ øvelser

200+ unikke træninger


Alle træninger er testet og optimeret.

Forbrænd kalorier, øg udenholdenhed, byg styrke, muskler og få mere trivsel i hverdagen.

Fra nybegynder til atlet – alle kan være med og alle kan få gavn af træningskortene fra Piefit.

Home (https://piefitcards.dk/kategori/home-edition/) og HIIT (https://piefitcards.dk/kategori/hiit-edition/) edition er hjemmetræning og kan laves hvor som helst, når som helst.

Power (https://piefitcards.dk/kategori/power-edition/) edition kan laves i dit fitness center og giver dig den fedeste træning du længe har prøvet!

Start din nemme fitness rejse allerede idag på www.piefitcards.dk

Contact
Martin Kidmose Kvist
***@piefitcards.dk
End
Source: » Follow
Email:***@piefitcards.dk Email Verified
Tags:Fitness
Industry:Fitness
Location:Kolding - Kolding - Denmark
Subject:Companies
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share