Gode videoer tiltrækker flere kunder

TBK Consult og Click Film indgår samarbejde, der skal gøre det muligt for små- og mellemstore virksomheder selv at lave reklame- og informationsvideoer.
By: TBK Consult
 
 
TBK Logo _450
TBK Logo _450
HELLERUP, Denmark - April 5, 2019 - PRLog -- I en tid hvor konkurrencen om kundernes opmærksomhed vokser eksponentielt, har det vist sig, at specielt videoer er velegnede til at formidle budskaber. Den opmærksomhedsfangende video skal være på under 60 sekunder, men kan følges op af længere videoer, for de kunder der har særlig interesse for budskabet.

"Videoproduktion har ry for at være både dyrt og tidskrævende, men sådan behøver det ikke at være længere," siger Mikael Johnsen. " Teknikken er faldet i pris og med lidt vejledning kan mange virksomheder lave meget video selv."

En god informationsvideo består af et meget konkret og præcist budskab leveret i et autentisk kvalitetsformat. Netop autentiteten betyder, at det ofte ikke er den topprofessionelle produktion, der skaber de bedste resultater.

"Et upræcist budskab kan ikke reddes af en dyr produktion," fortæller Steen Helmer fra TBK Consult. "Derfor skal der altid arbejdes grundigt med budskabet først, dernæst med hvordan videoen skal spredes og først herefter skal den produceres."

Samarbejdet giver små- og mellemstore virksomheder adgang til den rådgivning, der er nødvendig for selv at forberede, producere og sprede videobudskaber på de sociale medier. Målet er, at kunderne så hurtigt som muligt skal blive selvkørende og på kort tid kunne lave videoer, der omhandler aktuelle forhold i deres marked. Det nye samarbejde bliver udbudt som rådgivning, kurser og workshops afholdt individuelt hos den enkelte virksomhed, i brancheforeninger og som åbne arrangementer.

Mere information om samarbejdet:

Steen Helmer, she@tbkconsult.com, +45 40 40 90 99

Om TBK Consult
TBK Consult rådgiver IT-virksomheder om strategi, forretningsudvikling, markedsføring og salg.  Specielt rådgives og undervises i anvendelse af LinkedIn, Sales Navigator og andre marketingautomatiseringsværktøjer.

Mere information om TBK Consult: http://www.tbkconsult.com

Mere information om Steen Helmer: www.linkedin.com/in/steenhelmer

Om Click Film
Click Film rådgiver virksomheder i produktion af reklame- og informationsvideoer samt træner personalet i fysisk fremtoning.

Mere information om Click Film: http://www.clickfilm.dk

Mere information om Mikael Johnsen: www.linkedin.com/in/mikael-johnsen/3aa2145

Contact
Steen Helmer,
she@tbkconsult.com, +45 40 40 90 99
***@tbkconsult.com
40409099
End
Source:TBK Consult
Email:***@tbkconsult.com
Posted By:***@tbkconsult.com Email Verified
Tags:Video
Industry:Software
Location:Hellerup - Storkøbenhavn - Denmark
Subject:Partnerships
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
TBK Publishing ApS News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share