JAMONIFY, een revolutionaire concept

dit bedrijf verkoopt de meest voortreffelijke handgesneden “Acorn Iberische Ham” als een luxe relatiegeschenk.
By: Jamonify
 
Feb. 14, 2015 - PRLog -- Het juweel uit het zuiden. De authentieke handgesneden Spaanse Pata Negra Ham in een luxe verpakking. Een elegant en innovatief idee om dit gourmet geschenk te verkopen als een exclusief geschenk.

We verkopen niet enkel kwaliteitsvolle handgesneden Iberische Pata Negra ham, We bieden deze aan als een unieke gastronomische. Een fantastisch product met een elegante en exclusieve verpakking waarvan iedereen die dit geschenk ontvangt onder de indruk zal zijn.

Barcelona, Spanje (PRWEB) 10 Februari 2015

Dit jong bedrijf heeft het concept van Pata Negra Ham opnieuw gedefinieerd tot een prestigieus uniek commercieel concept, die moeilijk geëvenaard kan worden.

Jamonify is het resultaat van een combinatie tussen inspanning en passie van een moeder die geen Iberische Ham kon eten tijdens haar eerste zwangerschap en haar man. Zij beslisten om een nieuw project op te starten dat Acorn Iberische Ham zou transformeren in iets exclusief en origineel. Zo was Jamonify geboren, een nieuwe formule om de hoogste kwaliteit van Acorn Iberische Ham te verkopen als een perfect luxe geschenk in een indrukwekkende verpakking.

Jamonify selecteert onder de beste artisanale producenten de beste stukken Iberische Ham. Deze producenten respecteren de natuurlijke en traditionele manier om het fijnste product te creëren, namelijk de Spaanse Pata Negra Ham.

Een 100% natuurlijk product die gevaardigd wordt uit de zwarte Iberische varkens die voornamelijk gevoederd worden met eikels in de weilanden van Zuidwest Spanje. Deze varkens leven vrij rond in de eikenbossen  waar ze niet gevoederd worden met veevoeder of ander voedsel om hen snel op gewicht te laten komen, zoals ze dit doen voor de Serrano Ham varkens. Deze Spaanse Iberisch Bellota Ham heeft een intense smaak en bevat minder vet dan de Serrano Ham.

Handgesneden door een artisanale meester en direct na het versnijden vacuüm verpakt, zo behoudt het al zijn versheid en kenmerken. Elke verpakking bevat 80 gram van de beste Iberische ham.

Een excellent Luxe Gourmet Geschenk geschikt voor elke speciale gelegenheid

Het idee achter hun product is om Iberische Ham op een originele, indrukwekkende manier te voorzien. Ze verzorgen elk detail van deze lekkernij,  net zoals het een juweel zou zijn.

Als klant kunt u kiezen hoe u dit geschenk wil ingepakt zien: in een vierkante satijnen doos met een strak design of in een prachtige luxueuze Parijse hoedendoos. Het is echter ook mogelijk om de Ham vacuüm verpakt thuis geleverd te krijgen voor eigen consumptie.

Een product, een geschenkdoos en een verpakking die luxe, prestige en uniciteit uitstralen met daarin het beste Iberische product: De Iberische Pata Negra Ham.

“Bij Jamonify telt elk klein detail, we verzorgen elke stap voorzichtig. van productie tot de transport condities, van het met de hand snijden tot de verpakking. Alles om de ervaring van het proeven van deze Spaanse Ham om te toveren tot iets exclusief, luxueus en uniek.”

Tussen de verschillende verpakkingen bieden ze ook 3 merkwaardige producten aan, producten die speciaal gemaakt zijn voor moeders die recent bevallen zijn. Deze luxueuze verpakking bevat de overheerlijke Iberische Ham en een originele baby body.

Pata Negra verpakt met 2 smaken

In elke verpakking zijn 2 smaken gegarandeerd, dit doordat de versnijding gebeurt op verschillende delen van één en dezelfde ham. Die sneetjes zijn zeer fijn en zijn perfect versneden wat ervoor zorgt dat het smelt in de mond. Als klant kunt kiezen hoe de Pata Negra Ham versneden wordt: Hand gesneden, Hand gesneden in blokjes of hand gesneden in vlokken.

Passie en een innovatief idee heeft dit jong koppel geleidt tot het creëren van een uniek project waar ze met tonnen van enthousiasme en vooral professionalisme mee omgaan. Dit uniek product, de elegante verpakking en de service verloopt vlekkeloos. Elke bestelling in Europa wordt binnen de 48 uur geleverd.

Een product waar de focus ligt op zowel op de smaak, elegantie en luxe maar die betaalbaar blijft voor iedereen. De meest exclusieve kwaliteit ligt is nu ook verkrijgbaar in een originele manier. Elke verpakking zit boordevol met luxe en kwaliteit.

U zult niet enkel uw smaakpappillen bevredigen, ook de andere 5 zintuigen zullen niet op hun honger zitten. Een spel tussen smaak, kleur en aroma.

Iedereen die de echte Iberische Pata Negra proeft zal deze evaring van smaak, textuur en aroma nooit vergeten.

We nodigen u uit om Jamonify te proberen, The authentieke smaak gekruid met luxe.

Contact
Deprez J.,
***@jasperdeprez.com
End
Email:***@jasperdeprez.com
Posted By:***@jasperdeprez.com Email Verified
Tags:Food, Voeding, Luxe, Spaans, Gezond
Industry:Food, Lifestyle
Location:Netherlands
Subject:Companies
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share