SATO publiceert ‘Whitepaper’ over track & trace-oplossingen voor gezondheidszorg

en farmaceutische industrie Vervalste geneesmiddelen die in de toeleveringsketen terechtkomen vormen wereldwijd een groeiend probleem. Hierdoor lopen veel farmaceutische bedrijven omzet mis.
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Sato
* Brian Lang

Industrys:
* Business
* Technology

Location:
* Luton - Bedfordshire - England

Oct. 17, 2011 - PRLog -- De veiligheid van patiënt en consument is van cruciaal belang in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie. Daarom heeft SATO als internationaal leider op het gebied van automatische identificatie en gegevensverzameling (, AIDC) en als toonaangevende naam in barcode printing-, labeling- en EPC/RFID-oplossingen onlangs een whitepaper uitgebracht met informatie over de beste traceerbaarheidsoplossingen voor zorginstellingen en farmaceutische bedrijven.

De whitepaper ‘Track/Trace Solutions for the Healthcare and Pharmaceutical Industries’ is beschikbaar op de website van SATO. In dit document raadt SATO zorginstellingen en farmaceutische bedrijven aan zo snel mogelijk oplossingen voor het volgen en traceren van geneesmiddelen met behulp van onder meer barcode- en RFID-technologieën te implementeren. Dit waarborgt niet alleen de integriteit van geneesmiddelen op hun weg naar de consument, maar verbetert ook de productiviteit en winstgevendheid van alle betrokken partijen.

De whitepaper besteedt in het bijzonder aandacht aan de farmaceutische toeleveringsketen en het belang van investeringen door deze sector om het proces van volgen en traceren te automatiseren ten behoeve van de verantwoordingsplicht. De whitepaper behandelt verschillende aspecten van een track & trace-oplossing, mogelijke productiviteitsverbeteringen, voordelen voor logistiek en opslag, en de toegevoegde waarde voor naleving van de plaatselijke regelgeving.

Brian Lang, algemeen directeur van SATO International Europe, zei het volgende over de whitepaper:

“Track & trace-oplossingen met barcode- en RFID-technologieën van SATO stellen de farmaceutische industrie niet alleen in staat tijd en kosten te besparen en efficiënter en productiever te werken, ze helpen ook de veiligheid van consumenten te verbeteren door vervalste geneesmiddelen buiten de toeleveringsketen te houden. Deze whitepaper is nuttig voor iedereen die meer wil weten over de wijze waarop SATO zijn innovatieve producten en rijke expertise inzet om voor elke organisatie de beste oplossing te waarborgen.”

Voor meer informatie over de verschillende oplossingen van SATO voor de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg of om de whitepaper te downloaden kunt u terecht op: http://www.satoeurope.com/uk/resource-library.aspx.

# # #

SATO is een pionier en een wereldwijd toonaangevende leverancier op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor automatische identificatie en gegevensverzameling (AIDC), waarbij gebruikgemaakt wordt van barcode- en RFID-technologieën. SATO produceert innoverende, betrouwbare auto-identificatiesystemen en biedt bedrijven totaaloplossingen door de integratie van hardware, software, verbruiksartikelen en onderhoudsdiensten. Klanten rekenen op SATO voor nauwkeurige, arbeids- en kostenbesparende oplossingen die bijdragen tot behoud van het milieu.
Het in 1940 opgerichte SATO is een beursgenoteerd bedrijf, opgenomen in de eerste sectie van de Japanse Tokyo Stock Exchange. Het bedrijf beschikt over verkoop- en servicevestigingen in meer dan 20 landen en is wereldwijd vertegenwoordigd via een partnernetwerk van wereldklasse. In boekjaar 2011, afgesloten op 31 maart, werd een omzet van 78.368 JPY miljoen (914 USD miljoen) genoteerd. www.sato.co.jp/english
End
Source:
Email:***@technical-group.com Email Verified
Phone:01582390980
Zip:LU1 1RS
Tags:Sato, Brian Lang
Industry:Business, Technology
Location:Luton - Bedfordshire - England
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share