Alisa Pankin laina- ja talletuskannan kehitys

 
Nov. 30, 2023 - PRLog -- Lokakuussa 2023 Alisa Pankki myönsi rahoitusta 25,9 miljoonalla eurolla. Alisa Pankin lainakanta lokakuun 2023 lopussa oli yhteensä 162,3 miljoonaa euroa ja talletuskanta 269,3 miljoonaa euroa. Asiakkaiden määrä oli syyskuussa noin 55 400.

Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa.

Olemme toimineet huhtikuusta 2022 alkaen, kun Pohjoismaiden johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance Oyj yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n kanssa. Uudessa pankissa yhdistyi näiden kahden fuusioituneen yhtiön vahvuudet: Fellow Financen vankka kokemus luotonannosta ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä sekä Evlin vahva osaaminen talletuspankkitoiminnasta ja luottolaitoksen riskienhallinnasta.

Lue lisää pankin palveluista: https://www.alisapankki.fi/henkiloasiakas/laina
End
Source: » Follow
Email:***@alisapankki.fi
Posted By:***@alisapankki.fi Email Verified
Tags:Bank
Industry:Banking
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share