Što poduzetnici kažu o svojim iskustvima s Trebam.hr

S njima surađuje preko 2000 tvrtki i obrtnika iz cijele Hrvatske. Pročitajte recenzije Trebam.hr i iskustva osmero poduzetnika koji već duže vrijeme dolaze do klijenata uz pomoć tog portala.
 
ZAGREB, Croatia - Nov. 15, 2023 - PRLog -- Lejla Karažija, K & K Euro Projekt, prozori:  Kad nas kupac nazove ili dođe do ureda, obično dođe bez dodatnih podataka o dimenzijama, širinama, onog što je nama potrebno da bismo mu napravili ponudu. Dođe samo pogledati artikle koje nudimo. Preko Trebam.hr dobijemo konkretan upit s dimenzijom, s onim što nam treba da bismo, bez da čovjeka nazovemo, mogli napraviti konkretnu ponudu.

Mario Leder, Marlox usluge: Dolazilo mi je u glavu da vi zapravo lažne mailove pošaljete, to je trajalo možda dan, dva. Kad sam vidio da se klijenti stvarno javljaju. S vama smo se dogovorili u petak, u ponedjeljak nam je došlo 12 upita. Stvarno smo svih 12 nazvali i eto taj prvi dan, sumnja je nestala. Sumnja je trajala samo jedan dan.

Igor Đurđević, Life Holding, osiguranje: Mi kontaktiramo sve klijente. U razgovoru se ispostavilo da, recimo, klijent od 65 godina traži životno osiguranje. To je za samo životno osiguranje možda i gornja granica mogućnosti ugovaranja. Ali taj klijent ima djecu, i ta djeca već imaju odrasle unuke. To je nevjerovatno kako se šire, to su obiteljski ustrojeni klijenti, s kojima možeš u razgovoru puno toga više.

Nikola Zemljak, Art Decor, soboslikarski radovi: Otkad surađujem s Trebam hr. poslovanje mi se jako poboljšalo jer svaki od tih klijenata ima svoju preporuku i automatski se poslovanje proširuje. Ne znam za druge niti me zanimaju, ja ostajem vjeran Trebam.hr i mislim da sam s tom rečenicom sve rekao.

Davorka Jurić, Giorgini, unutarnji dizajn: Suradnja s Trebam.hr mi je izuzetno koristila jer dobivam konkretne upite za moje usluge. Prije bih za isti učinak trebala ulagati dodatno vrijeme i novac u reklame koje bi motivirale klijente da im treba određena usluga. Trebam.hr smatram kao dobru investiciju za usluge koje nisu obaveza, već ih klijenti traže iz vlastite potrebe ili zbog nedostatka vremena i znanja.

Alen Ćurin, Ćurin Nautika, energetski certifikat: Portal Trebam.hr nam je otvorio nova tržišta izvan naše lokalne sredine. Sada radimo samo s Trebam.hr jer smo se proteklih godina dosta razočarali u razne druge oglašivače.

https://www.trebam.hr/izvodaci-info-centar/price-o-uspjehu
End
Source: » Follow
Email:***@informastudio.com Email Verified
Tags:Trebam.hr
Industry:Marketing
Location:zagreb - Croatia - Croatia
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Nov 28, 2023
Informa Studio News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share