Izkušnje s Primerjam.si skozi oči podjetnikov, ki sodelujejo z njimi

 
LJUBLJANA, Slovenia - Oct. 6, 2023 - PRLog -- Katja Gale, EDH arhitekti: Primerjam.si je veliko več kot oglaševalski portal, je pridobitveni portal. Je nad klasičnim oglaševanjem, tu ni primerjave. Pri oglaševanju gre za princip "tu je moja reklama, upam, da jo kdo vidi in pokliče", v primeru Primerjam.si pa gre za pridobivanje posla. Dobesedno pripeljejo potencialne stranke do nas... Plača se zgolj od dejanskega efekta - od dejanskih pripeljanih strank.

Simon Borštnar, Danta: Prek portala Primerjam.si smo povečali naše poslovanje za približno 20 odstotkov. Kar na dolgi rok pomeni kar precej. Vsako leto se širimo, tako da se sodelovanje potencira in vsako leto pridobimo s sodelovanjem.

Dejan Šterk, parketar: Iskreno, res sem dvomil, skoraj sem bil prepričan, da ne bo delovalo. Referentki sem predlagal, če je tako prepričana v uspešnost, naj mi ponudi neko poskusno obdobje. To je bilo leta 2013. Definitivno ne obžalujem, sodelujem še od takrat. S Primerjam.si sem zadovoljen že vrsto let in tu tudi ostajam.

Drago Puzin, Ekoenergija: Obseg poslovanja se je zelo povečal. Spomnim se prvega pogovora z vašo referentko, g. Sabino, in pristopa k sodelovanju februarja 2014. Preko vas se mi je prodaja tako povečala, da nisem uspel vsega urediti sam in sem dodatno zaposlil tri ljudi.
Rajko Veršič, izdelava spletnih strani: Primerjam.si se zaenkrat obnese daleč najboljše v primerjavi z drugimi portali, saj dobimo resnično povpraševanja, ki so za nas ključna. Imamo velik odstotek sklenjenih poslov, večina naročnikov pa nas je najela še za druge storitve.

Lampret Obnova: Na račun portala primerjam.si porabim manj časa za režijo, povezano s pridobivanjem novih strank, kar pomeni, da mi ostane več prostega časa, kar je najpomembnejši napredek v poslu. Glede na vložek časa in denarja dobim iz primerjam.si portala največjo dodano vrednost v primerjavi z drugimi oglaševalskimi kampanjami.

https://www.primerjam.si/izvajalci-info-center/zgodbe-o-u...
End
Source: » Follow
Email:***@informastudio.com Email Verified
Tags:Primerjam.si
Industry:Home business
Location:Ljubljana - Ljubljana - Slovenia
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Informa Studio News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share