NASSAU 8000 speed - Den bedst isolerende port på markedet!

Spar penge på varme, el og timer med en NASSAU 8000 speed. Du kender kvaliteten
By: NASSAU
 
RINGE, Denmark - Aug. 23, 2022 - PRLog -- NASSAU 8000 SPEED

NASSAU 8000 Speed er ikke bare en praktisk hurtigport. NASSAU har igennem 51 års teknologisk udvikling indenfor port teknologi udarbejdet en højhastighedsport der samtidig også har markedets bedste u-værdi (0,43). En normal u-værdi på markedet er 1,44 i gennemsnit, så en 8000 Speed er altså næsten 3 gange så isolerende, som en almindelig port. Med en NASSAU 8000 Speed kan du altså på grund af den gode isoleringsevne reducere energiforbruget på dit lager eller lokale med 70%.

Den høje isoleringsevne skyldes portens isoleringstykkelse, som er 82mm og med den afbrudte kuldebro resulterer det altså i at porten holder varmen inde. Dette kan mærkes på regningen men også virksomhedens Co2 aftryk, og man er derfor med til at støtte op omkring den grønne omstilling med en NASSAU 8000 Speed port.

Udover at man sparer penge på varme regningen åbner NASSAU 8000 Speed også 4x hurtigere end en almindelig industriport og lukker 2x så hurtigt. Dette resulterer i at medarbejdere der skal ind og ud ad porten, sparer mange minutter dagligt, fordi ventetiden på portens lukning og åbning er markant lavere end en almindelige industriport.

Hos NASSAU Door er vi stolte af at vi igennem 51 år har produceret alle vores porte på dansk jord. Udover dansk produktion har vi også vores danske service- og montageteam, som altid er klar til at hjælpe med at udføre årligt service, reparationer og rådgivning til din port.

Du kan læse mere om vores industriporte på vores hjemmeside:

https://nassau.dk/produkter/industriporte/

NASSAU Door A/S

Contact
Anders Frandsen
***@nassau.dk
End
Source:NASSAU
Email:***@nassau.dk Email Verified
Tags:Industrial Door
Industry:Construction
Location:Ringe - Odense - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share