Sådan får du job i forsikringsbranchen

Forsikringsbranchen brager derudaf - skal du med? Skab en karriere inden for forsikringsbranchen og vær sikrer dig et spændende arbejde med mening og udfordringer. Læs mere her.
By: RO Comunications
 
COPENHAGEN, Denmark - July 22, 2022 - PRLog -- Vil du have foden inden for i forsikringsbranchen, handler det om at opbygge netværk og målrette dine indsatser.

De forskellige forsikringsbrancher

Der findes selvsagt mange brancher, hvor forsikringer er omdrejningspunktet. Det kan være inden for sundhed, biler og andre køretøjer og forsikringer til boligen, som vi kigger nærmere på her.

Mere konkret dykker vi ned i ejerskifteforsikringen. En forsikring, der er relevant for personer, der står over for et boligkøb. I forbindelse med overdragelsen af en bolig, bliver der foretaget en tilstandsrapport og en el-installationsrapport, der kort fortalt har til formål at kortlægge det pågældende hus fejl og mangler.

I Danmark er der flere udbydere af ejerskifteforsikring. Dansk Boligforsikring, med base i Holbæk, er markedsledende med en andel på omkring en tredjedel af alle tegnede forsikringer, og deres ejerskifteforsikringer er blandt de bedst dækkende til prisen.

Ofte er tilfældet dog, at disse rapporter kun afspejler overfladiske og ikke mindst synlige fejl og mangler. Rapporterne dokumenterer ikke skjulte skader. Og er det tilfældet, at der gemmer sig skader, eksempelvis revner i betondækket eller ulovlige elinstallationer, som først opdages efter køb af boligen, så er det den nye ejer, der hæfter for de økonomiske udgifter til udbedring.

Det er her, ejerskifteforsikringen kommer ind i billedet. Den er et økonomisk sikkerhedsnet under køber af boligen, da den netop dækker udgifter til skjulte skader og installationer. Typisk gælder en ejerskifteforsikring i op til fem år efter køb af bolig.

Måske et job hos Dansk Boligforsikring kunne være relevant for dig, der sigter efter at gøre karriere i forsikringsbranchen. Inde på Dansk Boligforsikrings job side kan du se alle aktuelle åbne stillinger. Kontakt Dansk Boligforsikring på mail info@danskboligforsirking.dk.
https://www.danskboligforsikring.dk/

Contact
RO Comunications
***@gmail.com
End
Source:RO Comunications
Email:***@gmail.com
Tags:Boligforsikring
Industry:Insurance
Location:Copenhagen - Copenhagen - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share