Hvordan skal ejerskifteforsikringen anskues?

By: RicardO
 
COPENHAGEN, Denmark - Sept. 20, 2022 - PRLog -- Hvordan skal ejerskifteforsikringen anskues?

Det kan for mange være svært at gennemskue, hvad en ejerskifteforsikring dækker af skader, mangler og fejl ved boliger. Hvis der ses på data for ejerskifteforsikringer, så er det ca. 70%, som vælger at tegne en ejerskifteforsikring, og det er der god grund til. Man skal vide hvad man giver "afkald" på, når man vælger ikke at acceptere sælgerens tilbud om at betale halvdelen af præmien for den af de præsenterede ejerskifteforsikringstilbud, som er billigst.

Hvis skjulte fejl og mangler fører til skader, kan man med en ejerskifteforsikring få dækket omkostningerne, men har man ikke en ejerskifteforsikring, skal man vide, hvem man stiller krav mod for at få erstatning. Denne forsikring er til boligkøberen, som gerne vil være forsikret mod ikke synlige fejl og mangler ved boligen. Hvis man selv har besigtiget ejendommen inden købet og konstateret, at der er synlige fejl, vil forsikringen ikke dække dette, og disse synlige fejl vil fremgå i de udarbejdede rapporter. Dog er der i flere boliger skjulte forhold, som en ejerskifteforsikring kan dække, hvis man står i en uheldig situation.

Ved køb af boligen med dertilhørende tilstands- og elinstallationsrapporter accepterer køber forholdene, hvorfor nogle anmærkninger som byggesagkyndige har gjort sig, ikke vil være en del af dækningen fra forsikringsselskabet. Det er derfor vigtigt at gøre sælger opmærksom på det og aftale, at denne udbedrer fejl og mangler, eller at køberådgiveren forhandler sig til afslag i salgsprisen. Derudover er der forskel på hvor meget ejerskifteforsikringer dækker, hvorfor man bør indhente tilbud fra flere og gennemgå dækningerne.

Man kan med fordel kontakte en forsikringsrådgiver på skrift pr. mail eller telefon. I Danmark er det bl.a. Dansk Boligforsikring og Frida forsikring, som er de førende udbydere.

Kontakt Dansk Boligforsikring på tlf.: 59498844
Dansk Boligforsikring mail: info@danskboligforsikring.dk

Kontakt Frida på tlf.: 78759148
Fridaforsikring mail: es@fridaforsikring.dk
End
Source:RicardO
Email:***@gmail.com
Tags:Ejerskifteforsikring
Industry:Insurance
Location:Copenhagen - Storkøbenhavn - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share