Smuk webshop med designerlamper

Lampeagenten.dk drives af Lysmesteren i Ringe, der ejes af Aut. EL-installatør Flemming Nielsen A/S. Vi har leveret service til tiden siden 1972, og har professionelt tilgang til belysning.
By: lampeagenten
 
ODENSE, Denmark - Feb. 28, 2022 - PRLog -- I Hjerting, forstaden til Esbjerg, er Cph Lighting (https://www.cphlighting.dk/da/om-os/) beliggende. De er en dansk belysningsvirksomhed. De har deres egen lampekollektion som designere Guglielmo Berchicci, Morten Flensted og Tom Stepp står for. Cph Lightings lampekollektion har både designs inde for det klassiske og moderne. Alle designs i hele lampekollektionen har fire primære fokusområder som stræbes efter så meget som muligt.

Disse lampekollektion passer perfekt, både hvis du er ude efter lamper til indretning i dit private hjem eller til din arbejdsplads. Lampekollektionen bliver ikke produceret hos Cph Lighting selv, men hos underleverandører. Dette giver dem dog stadig muligheden for at have tæt kontrol med kvaliteten af de forskellige produkter.

Hos Lampeagenten har vi i vores sortiment serien Oblique som er designet af Tom Stepp. Denne lampe fås både som bordlampe, gulvlampe og væglampe. Oblique serien fås i materialerne aluminium og messing eller aluminium og forkromet stål. Serien kan fås i så mange forskellige og utrolig flotte farver som petroleum, teglrød, olivengrøn, sort, hvid og flintgrå. Så når du vælger en lampe fra Oblique serien har du muligheden for både at vælge farven på lampen men også om den skal være i messing eller forkromet stål.

I vores sortiment har vi også Eggy pop lamperne som er designet af Guglielmo Berchicci. Eggy pop fås som både bord/gulvlampe og pendel. Det smarte ved Eggy pop bord/gulvlampe er lige præcis, at den både kan fungere som bord- eller gulvlampe. Det giver dig lidt mere fleksibilitet i forhold til hvor lampen skal stå henne i huset eller i virksomheden. Eggy pop bord/gulvlampe og pendel findes i 2 forskellige størrelser, Ø32 og Ø55. De er i farven opal hvid og er lavet i plastik.

Skal du have en lampe fra Cph Lightings lampekollektion så kan du finde netop den du ønsker i vores sortiment. www.lampeagenten.dk

Contact
lampeagenten
***@lampeagenten.dk
End
Email:***@lampeagenten.dk
Tags:Lamps
Industry:Business
Location:Odense - Odense - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share