Skal du holde fest? 1000 ting til festen!

Skal der holdes fest, så tjek vores kæmpe udvalg af guirlander, flag og helium som leveres fra vores danske lager fra dag til dag. Fest4all.dk har eksisteret siden 2008 og leverer til både private, stat og kommune...
 
LILLE SKENSVED, Denmark - July 22, 2020 - PRLog -- Skal der holdes fest, så tjek vores kæmpe udvalg af guirlander, flag og helium som leveres fra vores danske lager fra dag til dag. Fest4all.dk har eksisteret siden 2008 og leverer til både private, stat og kommune.

Vi har stor fokus på levering til tiden - altid hurtig svar til vores kunder og selvfølgelig til nogen af landets bedste faste priser.

Der bliver altid holdt fester, men i marts måned blev der sat en kraftig pind i hjulet! Mette Frederiksen lukkede landet og vi var desværre udelukket for at kunne holde fester. Men langsomt er landet blevet lukket op igen og vi kan igen samles til fester i lidt større sammenhæng, derfor udsender vi denne presse meddelelse så vores kommende og nuværende kunder kan vide sig sikker på at de kan få pynten til deres fest eller festival. Hvis du skal pynte op til en vin festival eller måske servere en lækker fransk menu i dit lokale supermarked, så finder du selvfølgelig også det i vores webshop, hvor du også har mulighed for at hente dine pakker.

https://www.fest4all.dk

Contact
Brian Vilhelmsen
mail@fest4all.dk
End
Email:***@fest4all.dk Email Verified
Tags:Party
Industry:Retail
Location:Lille Skensved - Storkøbenhavn - Denmark
Subject:Services
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share