Ny studieplatform giver elever mulighed for at dele opgavebesvarelser og tjene penge på dem

Nu kan elever fra skolestart dele deres noter og afleveringer som fx SRP, SRO og DHO samt opgavebesvarelser med hinanden.
 
ÅRHUS, Denmark - July 10, 2020 - PRLog -- Platformen giver elever mulighed for at tjene penge på følgende vis.

• Elev A har skrevet en opgave i samfundsfag om social arv og sætter den til salg for 5.kr på platformen- opgaven kan sælges et uendeligt antal gange

• Elev B mangler inspiration til samme opgave om social arv i samfundsfag og køber opgaven

Fordelen ved platformen er, at eleverne kan tjene ekstra lommepenge. Derudover slipper de købende elever for, at skulle betale et fast månedligt abonnement, hvilket er tilfældet på konkurrerende sider.

Alt form for studierelevant materiale kan uploades. Det kan fx være noter til enkelte emner eller et helt fag, afleveringsbesvarelser til en specifik opgave eller større opgaver som SRP, SRO, DHO og lignende.

Hver eneste opgave gennemgåes manuelt af tidligere gymnasie-studerende, der fik 10 og 12 taller igennem hele gymnasietiden. Kun opgaver af højeste kvalitet godkendes og udgives på platformen.

Alle uploadede opgaver checkes for plagiat, hvilket sikrer, at der ikke uploades copyright beskyttet materiale. Platformen findes på www.godeopgaver.dk

Contact
Absolute Media
***@godeopgaver.dk
End
Email:***@godeopgaver.dk Email Verified
Tags:Markedsplads
Industry:Internet
Location:Århus - Århus - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share