Facebook närmar sig börsnotering

Notering väntas ske mellan april och juni 2012-värderas till över USD 100 miljarder.
By: Afcmarkets-Ailant Finance Capital Markets
 
Dec. 1, 2011 - PRLog -- Hur Goldman Sachs kan dubbla sin investering. Goldman Sachs investerade
USD 1.5 miljarder ( $27 USD per aktie) i januari 2011 och Facebook värderas
till USD 50 miljarder. Goldman Sachs står för lejonparten av pengarna i affären, 450 miljoner dollar. Ryska Digital Sky Technologies, som tidigare satsat pengar i internetbolag som Zynga och Groupon, skjuter till 50 miljoner dollar och resterande till Goldman`s utvalda förmögna klienter. Nya uppgifter i Wall Street Journal, som hänvisar till insatta källor, menar att Facebook kommer att gå publikt under det andra kvartalet och värderas till över USD 100 miljarder ( $54 USD per aktie)

För sent att investera i Facebook?

Enligt Tor Ellingsen, Senior Investment Manager Afcmarkets ( www.afcmarkets.com) , er det möjligt att handla aktier i Facebook på den amerikanska marknadsplatsen Secondmarket. Säljarna är tidiga investerare och anställda som tilldelats aktier. Köpare är riskkapitalbolag, hedgefonder och resursstarka privata investerare.  Afcmarkets har öppnat upp denna på många sätt slutna marknad genom att knyta ihop privatpersoner. På så sätt kan vi få ner storleken på aktieposterna, säger Tor Ellingsen.

# # #

Ailant Finance Capital Markets grundades 1999 och har idag medarbetare i Oslo, London och Shanghai. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda aktiv förvaltning och kapitalrådgivning till privatpersoner, företag och institutioner. Vår skräddarsydda finansiella lösningar och förmögenhetsförvaltning har tillgång till marknadens alla placeringsalternativ inklusive Private Equity.
End
Source:Afcmarkets-Ailant Finance Capital Markets
Email:***@ailantfinance.com Email Verified
Zip:0164
Tags:Afcmarkets, Ailant Finance, Facebook, Börsnotering
Industry:Financial, Banking
Location:Oslo - Oslo - Norway
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
ailant finance PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share