Easy-to-use website bouwer Edicy is nu beschikbaar in het Nederlands.

Edicy, een web applicatie dat het het makkelijker dan ooit maakt om een website te ontwerpen, is zojuist vrijgegeven in een Nederlandse versie.
By: Kajar Kase, Edicy marketing lead
 
July 24, 2009 - PRLog -- Edicy, een web applicatie dat het het makkelijker dan ooit maakt om een website te ontwerpen, is zojuist vrijgegeven in een Nederlandse versie. De dienst laat internet gebruikers hun eigen gratis website in slechts enkele minuten bouwen, zonder enige kennis van programmeren.

Met Edicy (http://www.edicy.com) is het creëren van een website zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U meldt u aan bij een browser based service, kiest een ontwerp en voegt teksten en foto's toe aan uw site. In tegenstelling tot sommige andere website bouwers, is Edicy "What you see is what you get", wat betekent dat u teksten kunt bewerken, foto's enz. verplaatsen, rechtstreeks op de site.

"Edicy is gericht op kleine bedrijven en particulieren met een professionele site die eenvoudig is te beheren." zegt CEO Tõnu Runnel. "Wij geloven dat er veel mensen zijn die tijd en geld kunnen besparen om hun eigen websites te maken, maar nu worden ontmoedigd door hoe moeilijk het lijkt te zijn."

Volgens populaire internetwebsite Readwriteweb.com "We hebben deze pagina in ongeveer 15 minuten gemaakt, waardoor Edicy een van de snelste tools is waarmee we hebben gewerkt." (Lees de rest van hun review hier: http://www.readwriteweb.com/archives/the_codeless_website...)

Een website die is gemaakt met Edicy is volledig gratis en bevat geen advertenties. Er is ook een aantrekkelijke optie waarmee u de site uw eigen domeinnaam geeft en gebruik kunt maken van andere geavanceerde opties, deze begint bij € 6 per maand.

Edicy werd opgericht door twee oprichters van Skype, de internet gebaseerde telefoon service: Toivo Annus en Mart Kelder, en Fraktal, een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van websites. Het kantoor is gevestigd in Estland.

Edicy heeft al bijna 100.000 gebruikers uit 120 landen over de hele wereld, inclusief honderden gebruikers uit Nederland.

# # #

Edicy is a tool that helps anyone create a website with professional looks fast and hassle-free. The service is hosted in your browser. If you are a small business, start-up or just a person in search of a website, check out Edicy. http://www.edicy.com
End
Email:***@edicy.com Email Verified
Phone:+3725224322
Zip:51003
Tags:Create A Website, Website Design, Wysiwyg, Make A Website, Build A Website
Industry:Business, Free, Internet
Location:Tartu - Tartumaa - Estonia
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share