Plase-insecte – Plase de insecte moderne, în tendințe și elegante

Tipuri de obiecte decorative utilizate pentru stabilirea casă.
 
 
plase de insecte
plase de insecte
PANTELIMON, Romania - Sept. 1, 2014 - PRLog -- Piața este invadată cu toate soiurile și tipurile de articole decorative folosite pentru amenajarea casei. Dar dacă în ciuda decorațiunilor de înaltă calitate oaspeții dumneavoastră sunt torturați de albine, muște și insecte bâzâitoare? Considerând acest aspect o problemă majoră, noi, cei de la plase-insecte, am creat și am lansat plasele de insecte care sunt mai importante decât orice alt element decorativ.

Colecția noastră de plase de insecte plisate este foarte mult admirată de clienți, persoane private și societăți comerciale. Produsul este unic în ceea ce privește aspectul și scopul, iar calitatea sa – incontestabilă. Pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește calitatea și durabilitatea, s-a pus un accent special pe standardele materiilor prime și modului în care acestea sunt fabricate.

Din vreme ce există categorii diferite de insecte, muște, țânțari și insecte târâtoare, care ne atacă întruna casele, pentru a le combate în mod specific pe fiecare dintre acestea, am diferențiat plasele în două tipuri: plase de insecte și plase de țânțari. Aceste plase pot fi instalate cu ușurință pe uși și ferestre pentru a bloca intrarea vectorilor atacatori și purtători de infecții, precum țânțarii și insectele. Sistemul de acoperire cu plasă pentru ferestre este recomandat pentru toate încăperile locuinței și, dacă locuiți în apropierea pădurilor sau râurilor, instalarea lor devine o cerință obligatorie pentru dumneavoastră.

Plasele se fixează pe balamale de plase asigurând o montare corectă și o instalare sigură. Rola de plasă este rulată pe roletă, ca parte a mecanismului său de manevrare. Puteți regla și manevra roleta în funcție de perioadele de atac ale insectelor. Astfel, atunci și așa cum este nevoie de o modificare, roleta acționează plasele de insecte.

Apelați la plase-insecte pentru a  obține roletele și plasele de insecte ale ultimei colecții, de tehnologie mai avansată și de o calitate dovedită. Puteți vedea plasele plisate de insecte și puteți obține una realizată conform cerințelor dumneavoastră personalizate – pentru aceasta este obligatorie plasarea unei comenzi în prealabil. Înlocuiți perdelele normale cu plase ultramoderne pentru insecte.

Despre Plase-insecte:

Renumitul brand care oferă produse de calitate necesare pentru izolație împotriva insectelor. Posedă cea mai largă gamă de produse disponibile, cunoscute pentru design-urile, culorile și modelele sale. Clientul are la dispoziție atâtea opțiuni din care să aleagă încât va obține cu siguranță exact materialul și aspectul pe care și l-a dorit.

Studiul comparativ și studiul diferențial permit cumpărătorilor să identifice articolul care se potrivește perfect cerințelor lor. Pentru consultarea prezentării detaliate a produselor și pentru consultanță din partea experților vizitați http://www.plase-insecte.ro/. Vă oferim cea mai bună asistență în obținerea produsului dorit.

Contact
Plase-insecte
***@veominfotech.com
End
Email:***@veominfotech.com Email Verified
Tags:Plase De Insecte
Industry:Home, Services
Location:PANTELIMON - Romania - Romania
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Sep 08, 2014Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share