Cursuri karate copii sector 5 karate adulti ACS ShuHaRI

By: ShuHaRi Dojo
 
BUCURESTI, Romania - Jan. 16, 2024 - PRLog -- La cursuri karate copii sector 5 prin ACS ShuHaRi acestia invata sa evite violenta si agresivitatea. De asemenea la karate adulti acestia invata sa controleze stresul provocat de o societate cam accelerata.

Prin cursuri karate copii sector 5 si karate adulti, toata lumea invata sa stapaneasca o arta martiala completa.

Principiile si filozofia ei asa cum sunt predate la ACS ShuHaRi, fac din practicanti, in timp, persoane dezvoltate in directia unei minti linistite si armonioase.
Copii invata ce inseamna sa se depaseasca pe ei insisi dezvoltandu-si siguranta de sine si propria cunoastere. Asta duce la eliminarea agresivitatii prin stapanire de sine si controlul emotiilor.
La cursuri karate copii sector 5 acestia vor capata increderea in propriile forte.

Karate Wado Ryu fiind o arta martiala complexa este si normal ca va determina in aceeasi masura dezvoltarea practicantilor ei.

Timpul trece oricum dar important este sa il lasi sa treaca participand la cursuri karate copii sector 5 si karate adulti prin ACS ShuHaRi. Asta pentru a aduce noi abilitati si perfectionari in locul unui gol ramas nefacand nimic in acest sens.

Incepe de azi pregatirea la cursuri karate copii sector 5 si karate adulti prin ACS SHuHaRi si vezi unde vei ajunge intr-un viitor pe termen mediu. La cursuri karate copii sector 5 si karate adulti functionam pe toata perioada verii si a anului, asa ca acum ai o posibilitate in plus de a-ti petrece cu folos un timp ce oricum va trece atat pentru tine cat si pentru copii tai.
Programul este Luni si MIercuri 17.30 - 19.00 la 5 minute de metrou Academia Militara https://shuhari.ro/.

Contact
Simionescu
***@ymail.com
0766440398
End
Source:ShuHaRi Dojo
Email:***@ymail.com
Tags:Cursuri Karate Copii
Industry:Sports
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Subject:Services
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share