Bioview monthly pentru corectia diverselor probleme de vedere

Bioview Monthly sunt lentile de contact moi, proiectate pentru a oferi o vedere clara si confortabila timp de o luna intreaga!
By: Optilen
 
ORADEA, Romania - May 1, 2023 - PRLog -- Bioview Monthly sunt lentile de contact proiectate pentru a oferi o vedere clara si confortabila timp de o luna intreaga. Acestea sunt disponibile pentru utilizarea de catre persoanele cu diferite diagnostice vizuale si se potrivesc cel mai bine pentru utilizatorii care nu doresc sa-si schimbe lentilele frecvent sau sa aiba nevoie de o pereche noua de lentile in fiecare zi.

Specificatiile tehnice ale lentilelor de contact Bioview Monthly includ:
 1. Putere sferica - masurata in dioptrii (D) si indicata prin prescriptia medicala. Aceasta putere corecteaza miopia sau hipermetropia.
 2. Putere cilindrica - masurata in dioptrii (D) si indicata prin prescriptia medicala. Aceasta putere este necesara pentru a corecta astigmatismul.
 3. Axul - indicat prin prescriptia medicala si masurat in grade (0-180). Axa reprezinta directia in care puterea cilindrica trebuie plasata pe lentila pentru a corecta astigmatismul.
 4. Diametru - masurat in milimetri (mm). Acesta este diametrul lentilei de contact si trebuie sa se potriveasca ochiului.
 5. Raza de curbura - masurata in milimetri (mm). Acesta este un factor important pentru confortul si potrivirea lentilelor de contact pe ochi.

Bioview Monthly sunt lentile de contact moi, facute dintr-un material hidrogel de silicon, care permite circulatia aerului catre ochi. Aceste lentile au o durata de viata de o luna si trebuie schimbate dupa acest interval de timp. Lentilele sunt de obicei disponibile in cutii de 6 bucati si pot fi utilizate timp de 8-12 ore pe zi.

Bioview Monthly sunt potrivite pentru persoanele cu diferite nevoi vizuale, inclusiv pentru cei care sufera de miopie, hipermetropie sau astigmatism. Lentilele pot fi utilizate de catre persoanele cu un stil de viata activ, cum ar fi sportivii sau cei care petrec mult timp in aer liber. Puteti comanda chiar si online lentile Bioview Monthly https://www.optilen.ro/805_bioview-monthly-6-buc.html ele fiind o optiune convenabila pentru cei care nu doresc sa-si schimbe lentilele de contact foarte des.

Specificații tehnice pentru lentilele de contact Bioview Monthly:
 • Putere sferică: disponibile în dioptrii între -12.00 și +8.00
 • Putere cilindrică: disponibile în dioptrii între -0.25 și -2.75
 • Ax: disponibil între 0 și 180 grade
 • Diametru: 14.2 mm
 • Raza de curbura: 8.6 mm
 • Material: hidrogel de silicon
 • Durata de viață: o lună
 • Ambalaj: cutie cu 6 lentile de contact

Este important să știți că specificațiile exacte ale lentilelor de contact Bioview Monthly pot varia în funcție de prescripția medicală a fiecărei persoane și de cerințele sale individuale de corectare a vederii. De aceea, este important să consultați un medic oftalmolog înainte de a utiliza lentile de contact și să urmați cu strictețe recomandările acestuia pentru a preveni orice problemă sau complicație.

Contact
Optilen.ro
***@optilen.ro
End
Source:Optilen
Email:***@optilen.ro
Tags:Lentile Bioview Monthly
Industry:Health
Location:Oradea - Bihor - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share