Geniet van exclusieve services tegen geweldige prijzen met de seizoensdeal van Lyca Mobile!

Lyca Mobile heeft zojuist een onverslaanbare SIM-only deal gelanceerd, die klanten een enorme korting van 75% biedt op een seizoensbundel van 30 dagen.
By: Lyca Mobile Belgium
 
ANTWERP, Belgium - Jan. 18, 2023 - PRLog -- Door Lyca Mobile News Desk

6 januari 2023: Lyca Mobile kondigt met trots de lancering aan van zijn nieuwe seizoensaanbieding, met simkaarten en bundels beschikbaar voor maar slechts € 25! Nieuwe klanten kunnen tot 75% besparen op een seizoensbundel van 30 dagen en profiteren van een aantal ongelooflijke pay-as-you-go-deals zonder langlopend contract.

Speciale kortingen voor nieuwe klanten

Lyca Mobiel biedt deze speciale korting alleen aan nieuwe klanten die een simkaart met de bundel kopen. De bundelprijs voor nieuwe gebruikers is slechts € 25 per maand, tegenover de normale prijs van € 30 per maand.

Met de Plan L-aanbod kunnen klanten onbeperkte nationale minuten, onbeperkte sms-berichten en 50 GB aan data krijgen naast onbeperkte Lyca naar Lyca-minuten en 100 Lyca-minuten naar Oekraïne Kyivstar vanuit België. Klanten krijgen ook extra voordelen van 25 minuten naar andere Oekraïense netwerken, evenals onbeperkte minuten naar Marokko IAM & INWI en EU-roaming.

Bovendien kunnen nieuwe klanten nog meer besparen met de automatische verlengingsfunctie. Schakel het gewoon in en krijg twee extra maanden tegen een gereduceerd tarief. Zelfs als ze besluiten de automatische verlenging uit te schakelen, kunnen ze nog steeds genieten van 30 dagen eersteklas services voor een onverslaanbare prijs!

Exclusief aanbod voor datagebruikers

Het bedrijf biedt zijn klanten ook 50 GB aan data aan voor slechts € 25. Met deze bundel hebben gebruikers tijdens piekuren toegang tot al hun favoriete apps en websites zonder snelheidsbeperkingen of buffering. Met de 50 GB aan data kunnen ze online browsen, video's in HD streamen, online games spelen en op de hoogte blijven van de laatste trends!

Houd er rekening mee dat dit bundel elke 30 dagen wordt verlengd met 30 GB aan gegevens.

Ga voor meer informatie over de seizoensaanbiedingen van Lyca Mobile naar Plan L - Lycamobile (https://www.lycamobile.be/nl/bundle/belgium-plan-xl/).

Over Lyca Mobiel:

Lyca Mobile is een internationale mobiele virtuele netwerkoperator die spraakoproep- en data van hoge kwaliteit biedt aan klanten in 23 landen tegen betaalbare prijzen. Met zijn ultramoderne technologie en uitstekende klantenservice heeft Lyca Mobiel het vertrouwen gewonnen van miljoenen gebruikers over de hele wereld. Lyca Mobiel biedt geweldige kortingen op seizoensbundels voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Met hoge snelheden en betrouwbare dekking helpt het bedrijf zijn klanten om verbonden te blijven, waar ze ook zijn.

Media Contact
Lyca Mobile
***@lycadigital.com
0800 49 811
End
Source:Lyca Mobile Belgium
Email:***@lycadigital.com Email Verified
Tags:Sim Card
Industry:Telecom
Location:Antwerp - Antwerpen - Belgium
Subject:Companies
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share