2e Beijing International Canal Art Week

By: www.btime.com
 
AMSTELVEEN, Netherlands - Dec. 15, 2022 - PRLog -- Beijing Radio & Television Station Beijing Time kondigt de preview aan van de 2e Beijing International Canal Art Week

Beijing, China - Om de culturele en toeristische uitwisselingen met internationale kanaalsteden te verdiepen, start het online live-uitzendingsprogramma "Bestemming met Online Populariteit in de 'Vriendenkring' voor Wereldwijde Kanalen" dat speciaal wordt geproduceerd door het 2e Beijing International Canal Arts Fest, dat wordt gesponsord door het Beijing Municipal Culture and Tourism Bureau, georganiseerd door Beijing Overseas Cultural Exchanges Center en uitgevoerd door Beijing Radio & Television Station Beijing Time. Zeven culturele gezanten uit China, Egypte, Thailand, Mexico, Nederland, Italië en Duitsland zijn uitgenodigd om samen te komen in Tongzhou, Beijing, aan het Beijing-Hangzhou Grand Canal. Ze gaan samen aan boord van de boot, genieten van het prachtige landschap van het kanaal, praten over het kanaalverhaal en delen de wereldgids voor kanaalbezoek!

Thematische webpagina van Beijing International Canal Arts Fest https://item.btime.com/f5e2uc0n5va8ju9ma447ion8pck

Zeven culturele kanaalgezanten zullen het publiek meenemen op zoek naar de unieke charme in het ecologische landschap en de stedelijke ontwikkeling van China en kanaallanden zoals China, Egypte, Thailand, Mexico, Nederland, Italië en Duitsland; het heerlijke eten, de drukke en hectische activiteit of opwinding ervaren langs het Grand Canal van China, het Suezkanaal, het Ong Ang-kanaal van Bangkok, het Xochimilco-kanaal, het Giethoornkanaal, het Grand Canal van Venetië en het Dortmund-Eemskanaal, en ontdek het culturele erfgoed van wereldberoemde kanaalsteden als Beijing, Tianjin, Wuzhen (Zhejiang), Port Said, Bangkok, Mexico City, Giethoorn, Venetië en Münster.

https://youtu.be/ad0-t4Xw9KsBovendien hebben Li Xinrong, Li Kaichou, Fan Tongzhou, Nikangyujiang (Beijing Dance Academy), Zhang Xuelong(Beijing Dance Academy) uit China, Jenny and the Steady Go's uit Duitsland en Bola Suriana uit Mexico liederen en dansen uitgevoerd die hedendaagse stijlen combineren met lokale volksgebruiken.

Laten we samen de hotspots van de kanalen betreden via de voorstellingen, culturele rondleidingen en interacties tussen Chinese en buitenlandse kanaalambassadeurs, en de wereld van de kanalen betreden met prachtige prestaties op het gebied van cultuur, ecologie en ontwikkeling, in Beijing, in heel China en over de hele wereld!

Programma

Om 20:00 uur op 10 december (Beijing tijd)
Episode 1 "Charming Waterfront"
China-"Zomerpaleis (Munming-meer)" van het Grote Kanaal.

Egypte-Suezkanaal

Italië-Venetië Grand Canal

Li Xinrong, Li Kaichou, Fan Tongzhou, Beijing Dance Academy (China) - "We Live by the Canal".

Media Contact

Bedrijfsnaam: Beijing Radio & Television Station Beijing Time

Contact: Wang Jie

E-mail: xiaojie12321@163.com

https://www.btime.com
End
Email:***@163.com
Tags:Btime
Industry:Tourism
Location:Amstelveen - North Holland - Netherlands
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share