AM Forsikring tilbyder en billig arbejdsskadeforsikring til virksomheder

Hvorfor betale mere for samme dækning på den lovpligtige arbejdsskadeforsikring?
 
AALBORG, Denmark - Oct. 10, 2022 - PRLog -- Det spørgsmål stillede stifterne af AM Forsikring også, da de stod og skulle vælge forsikringer til en større dansk virksomhed.

Jens Andersen der tidligere har startet virksomhed som har standardiseret udbud for print- og kopiløsninger i private samt offentlige virksomheder, skulle tegne en forsikring for en større dansk rengøringsvirksomhed og oplevede at priserne kunne svinge mere flere hundrede tusinde kr. for virksomhedens mere end 140 ansatte.

"Jeg har tidligere arbejdet med standardisering af udbud for private og offentlige virksomheder og jeg blev meget overrasket over, hvor meget priserne kan variere fra selskab til selskab" udtaler Jens Andersen.

Men hvad med dækningen?
Det første spørgsmål som meldte sig var naturligt, hvor vidt dækningen på arbejdsskadeforsikringen følger prisen.

"Jeg er interesseret i at mine medarbejdere er dækket så godt som muligt, så jeg var lidt skeptisk over at skulle vælge en billigere løsning", men Jens Andersen erfarede, at dækningen er lovbestemt og reguleret af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, så uanset hvilken løsning man vælger som virksomhed, vil man opnå samme dækning.

Det blev startskuddet til at starte AM Forsikring, der tilbyder en billig arbejdskadeforsikring til danske virksomheder.

Ved at standardisere processen og skære unødige administrative lag af har virksomheden således skabt Danmarks billigste arbejdsskadeforsikring.

Læs mere om virksomheden og arbejdskadeforsikring
https://amforsikring.dk/arbejdsskadeforsikring/
End
Source: » Follow
Email:***@amforsikring.dk Email Verified
Tags:Arbejdsskadeforsikring
Industry:Insurance
Location:Aalborg - Nordjylland - Denmark
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Oct 24, 2022
AM Forsikring PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share