Servicetjek til bilen - det betaler sig

Servicetjek til bilen - det betaler sig Lad vores servicemindede og veluddannede mekanikere servicere din bil
By: Super Dæk Service
 
COPENHAGEN, Denmark - Sept. 26, 2022 - PRLog -- Hvis du passer på din bil, har du mulighed for at spare mange tusinde kroner på sigt – ja, den er god nok. Det er nemlig i serviceeftersynet, at mekanikeren opdager, at bremserne eksempelvis kun yder 70 %, at tilstoppede olie- og luftfiltre øger benzinforbruget, og at nummerpladelyset er væk.
Et serviceeftersyn er med andre ord et kontrolbesøg hos "billægen", som tjekker, hvordan de mange dele i din bil har det. Han smører, reparerer og udskifter defekte dele og sikrer, at bilen kører godt og sikkert, og at den starter, bremser og drejer, som den skal.

Er din bil fem år eller mere, kan du med fordel vælge et Serviceeftersyn Basis eller den udvidede servicepakke, Serviceeftersyn Premium. Dette er begge løsninger, hvor du med fornuft og til en fair pris kan få et serviceeftersyn på din bil.

Vi har udviklet disse to tilpassede servicepakker til dig, som måske ikke helt kører så mange kilometer og dermed kan have svært ved at få de regelmæssige inspektioner til at passe med de intervaller, som er angivet af bilfabrikanten, men som alligevel ønsker at sikre at din bil er up to date.

For mere information, så klik dette link: https://sds.dk/
End
Source:Super Dæk Service
Email:***@sds.dk
Tags:Mekaniker
Industry:Automotive
Location:Copenhagen - Denmark - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Sol og Strand News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share