Ethereus wijnen kopen in Nederland

Het is nu mogelijk om Ethereus Wijnen in Nederland te kopen.
 
VALENCIA, Spain - Sept. 24, 2022 - PRLog -- Ethereus Syrah - Tempranillo

Sterk, uitgesproken en authentiek Spaans. Dit zijn slechts enkele trefwoorden voor Ethereus Syrah Tempranillo. Een heerlijke melange van Syrah en Tempranillo, druiven afkomstig uit Spanje. De vriend van iedereen, Ethereus, is gemakkelijk te drinken. Er is geen fanfare. Er is geen gekkigheid of franje. Gewoon een goed, stevig glas rode wijn uit Spanje om 's avonds te drinken.

Ethereus-wijnen

Ethereus is een kleine Spaanse wijnmakerij. Door hun kleinere formaat kunnen ze meer kwaliteit aan hun wijnen toevoegen zonder in te boeten aan prijs. Het is vooral te danken aan de succesvolle locatie van het wijnhuis. Het is in Castilla-La Mancha, een wijngebied waar we dol op zijn. De gemiddelde wijndrinker zal Castilla-La Mancha waarschijnlijk niet kennen. We hebben echter te maken met het grootste wijngebied ter wereld. Het is letterlijk enorm en strekt zich als een fan uit van Madrid tot aan de Middellandse Zee. Het is kurkdroog en de zon brandt, maar druiven als Syrah en Tempranillo gedijen hier goed.

Wijn Ethereus Syrah Tempranillo

Door de eeuwig stralende Spaanse zon wordt de Syrah lekker vol, kruidig ​​en kruidig. Het is een Syrah om over te fantaseren. Met de kruidigheid van de tempranillo krijg je een rode wijn met een uitgesproken Spaans karakter. De geur en smaak van rode bessen, verse bramen en geurige tabak zijn een feest op zich. De lichte bitterheid van donkere chocolade zal je smaakpapillen prikkelen. De afdronk van Ethereus Syrah Tempranillo wordt voornamelijk bepaald door de kruiden.

Zie hier de wijnmakerij van Ethereus: https://www.youtube.com/watch?v=1bXq0HvMA6MWaar kan ik Ethereus Wijnen kopen: https://www.perfectewijn.nl/wijnhuizen/ethereus

Contact
Hans Rolink
***@ethereuswines.com
End
Email:***@ethereuswines.com
Tags:Ethereuswines
Industry:Consumer
Location:Valencia - Valencia - Spain
Subject:Deals
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Ethereus Wines PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share