Adyens fem indsigter fra Retailbarometeret 2022

Adyen vil gerne hjælpe virksomheder med at få en bedre opfattelse af, hvordan de skal allokere deres ressourcer med henblik på at forme og føre deres ambitioner ud i livet frem mod 2023 og derefter.
By: Adyen
 
COPENHAGEN, Denmark - Sept. 20, 2022 - PRLog -- Hvis man er forberedt på det uventede, er man også bedre rustet til tider med usikkerhed. Det har om noget vist sig at være sandt i de seneste års makroøkonomiske turbulens. Da det stod klart, at detailhandlen, hotel- og restaurationsbranchen ville blive ramt af hårde restriktioner, benyttede virksomheder over hele verden muligheden for at skabe fleksible og digitale oplevelser, som udviskede grænsen mellem fysiske og digitale salgskanaler.

Resultatet? I vores Retailbarometer 2022,, stod det klart, at virksomheder, som har forenet deres handel på tværs af flere kanaler, står stærkere end nogensinde før. Ved at forbinde kanalerne gennem betalinger kan virksomheder tilbyde unikke kunderejser og samtidig hæve barren for fremtidige kundeoplevelser.

Virksomheder kan ikke længere spørge sig selv om, hvorvidt de bør investere i digitalisering, men i stedet hvornår – og her er svaret: hellere i går end i dag. Mange industrier har identificeret behovet for at gøre produkter tilgængelige uden for de fysiske butikkers varelager. Det naturlige skridt er at prioritere en digitalisering af hele virksomheden med målet om at sammenkoble forskellige systemer og kanaler, som forbedrer fleksibiliteten af salget. Betalinger spiller en større rolle i strategien i dag ved f.eks. at forbinde virksomhedens salgskanaler eller koble betalinger til varelagerets system og logistikkæde.

De virksomheder, der har satset på mulighederne med digital transformation under pandemien, er også kommet ud som vinderne i denne periode. Vores data viser, at de virksomheder, der har sammenkoblet deres betalingssystemer med andre funktioner i virksomheden, har oplevet en ni procent højere vækst end dem, der ikke har gjort det.

At nedbryde siloer og integrere flere dele af virksomheden i den overordnede kundeoplevelse giver rigtig mange muligheder. Over 90 % af alle virksomheder inden for detailhandel, hotel- og restaurationsbranchen har planer om at investere mere i denne strategi i 2022 og fremover.
For mere information klik her: https://www.adyen.com/da_DK/blog/fem-indsigter-fra-Retail...
End
Source:Adyen
Email:***@adyen.com
Tags:Pos
Industry:Banking
Location:Copenhagen - Copenhagen - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share