Det gode portræt kræver nærvær

By: Kirsten Adler
 
AARHUS, Denmark - March 22, 2022 - PRLog -- Hvorfor vælge Kirsten Adler Fotografi

Fotografering handler om mennesker. Fornemmelsen for personligheden eller den dybere forståelse af et produkt eller en virksomhed går forud for teknik og effekter. Derfor ligger Kirsten Adler vægt på et grundigt forarbejde og en god dialog, så alle behov og ønsker bliver indfriet, inden kameraet bliver taget i brug.

Kirsten Adler Fotografi

Portrætter, reference- og reportagebilleder, der arbejder for dig!


Det professionelle billede

En god fotooptagelse er fundamentet for det gode resultat. Udover selve optagelsen i studiet, er det også efterbehandlingen, der adskiller det professionelle billede, fra det du tager med din mobiltelefon. Her foretager Kirsten Adler de tilpasninger, der sikrer dig den optimale kvalitet til alle formål – og gengiver modellen eller motivet fra sin bedste side.

Om fotografen

Kirsten Adler Fotografi blev grundlagt i 2007 og har solid erfaring med både portrætter, reference- og reportagebilleder i høj kvalitet.
Hos Kirsten Adler Fotografi vil du som kunde opleve at være i både professionelle og venlige hænder – og at du får billeder, der fuldt ud lever op til de forventninger, du havde, da du kom – og gerne lidt mere!

kirstenadler.dk

På hjemmesiden kan de se de forskellige services der udbydes til netop dit behov. Du finder hjemmesiden her: https://kirstenadler.dk.

Her kan du blandt andet se portrætter (https://kirstenadler.dk/portraet/), livstilsportrætter (https://kirstenadler.dk/livsstilsportraetter-fotograf-i-aarhus/), reportagebilleder (https://kirstenadler.dk/reportage/).

Hvis du er mere interesseret i at se priserne på en fotografering kan du finde dem via dette link; https://kirstenadler.dk/priser/.

Referencer og udtalelser fra tidligere kunder kan du finde her: https://kirstenadler.dk/referencer/.

Du kan også finde et link til familieportræt.dk; https://familieportræt.dk (https://xn--familieportrt-fgb.dk/). Som er en anden virksomhed ejet af Kirsten Adler.

Sådan finder du Kirsten Adler Fotografi

Kirsten Adler Fotografi har location i Brabrand, lidt udenfor Aarhus centrum. Hun er at finde på adressen Rosbjergvej 58R, 8220 Brabrand, mellem 9-17 på hverdage, men er ellers til at træffe på telefon +45 30 29 39 60. Derudover kan man kontakte hende på mail info@kirstenadler.dk eller benytte denne kontaktformular: https://kirstenadler.dk/kontakt/.

End
Email:***@kirstenadler.dk Email Verified
Tags:Photo
Industry:Photography
Location:Aarhus - Denmark - Denmark
Subject:Joint Ventures
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share