Tavlevirksomhed sætter turbo på onlinesalget med nyt digitalt samarbejde

Lageret i Horsens bugner af whiteboards, glastavler og opslagstavler. Der er nemlig fuld fart på salget hos den mindre tavle virksomhed, der i dag har 8 fuldtidsansatte.
 
AARHUS, Denmark - Jan. 23, 2022 - PRLog -- Travlheden skyldes primært virksomhedens mange forhandlere, som har godt gang i afsætningen af Nagas produkter, men også at flere og flere privatpersoner er begyndt at handle online.

Allan Petersen, der er direktør og medejer af Naga A/S, har for længst indset at det at drive online handel, ikke blot løses med en online shop, men noget der løbende kræver meget viden og mange ressourcer.

At Naga A/S og sælger direkte til slutbrugeren, var en beslutning som blev truffet i 2020 – i første omgang på forsøgsbasis. Dengang gav det i første omgang Naga lidt bekymring overfor forhandlerne, om de kunne risikere at miste omsætning ved, at Naga.dk selv åbnede en webshop.

" Vores eget direkte salg i webshoppen betyder ikke nedgang i salget til vores forhandlere - faktisk tværtimod. Åbningen af onlinesalget har øget kendskabsgraden til Nagas produkter og dermed har det haft en meget positiv effekt på efterspørgslen blandt forhandlerne. Vi betragter mere Naga.dk som vores Brand-store, og det kommer forhandlerne til gode."

Fleksibilitet ved strategisk samarbejde

Naga A/S har det derfor valgt at gå en anden vej og i stedet at indgå i et strategisk samarbejde med virksomheden DCEO, omkring rådgivning og udvikling af Naga.dk, primært for at skabe mere online vækst. Et samarbejde der sker på timebasis.

DCEO er stiftet af Kristian Bluhme, som har været mange års erfaring fra branchen og er en garvet profil inden for e-commerce. Kristian har blandt andet stået i spidsen for en af Danmarks største E-commerce forretninger.

Kristians får til opgave at sikre, at Naga.dk også fremadrettet er en førende online handelsplatform – men også samtidig sikrer at forhandlerne har de bedste betingelser online. En ordning som både Allan og Kristian er godt tilfredse med og som giver stor fleksibilitet – både i forhold til opgaver og antal timer, der løbende kan justeres.

En af de første opgaver bliver at sikre, at marketingbudgettet bruges rigtigt, så der kommer mest muligt kickback ud af de brugte penge, for derved at bruge pengene på at tiltrække flere besøgende.

Kontakt ved spørgsmål:

-        Allan Petersen – Telefon: 76 34 75 00 - AP@naga.dk - https://naga.dk

-        Kristian Bluhme – Kristian@dceo.dk - https://www.dceo.dk

Contact
Naga A/S
Kristian Bluhme
***@dceo.dk
End
Email:***@dceo.dk
Tags:Whiteboard
Industry:Retail
Location:Aarhus - Denmark - Denmark
Subject:Executives
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Jan 23, 2022Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share