Værftets adresseservice i Køge giver mere business!

Hvis du har en firma adresse i Køge, er det kendt at du får mere biz i byen. Køge er kendt for helst at ville handle lokalt, og det giver en adresse på Værftet dig mulighed for!
By: Værftet.biz
 
KOGE, Denmark - Dec. 25, 2021 - PRLog -- Hvis du gerne vil have opgaver i Køge, så er det bedste grundlag at få en virksomhedsadresse her, for virksomheder i Køge vil helst handle lokalt.

Derfor oprettede Værftet.biz for nogle år siden vores "Adresseservice Køge", hvor du for kun kr. 250/md. kan tilmelde dit firma hos os på Værftet, Carlsensvej 4, 4600 Køge.

Vi sender dig en sms med billede af dine breve og pakker, så du selv kan vurdere hvornår du har tid til at hente dem, og derved spare tid.

Du vil blive vist på vores beboerside, hvis du ønsker det, og i det omfang der er plads, kan du få dit logo på vores firmaskilt ud mod Carlsensvej.

Du kan til anytime opgradere din adresse til en rigtig kontorplads på Værftet, og får derved også adgang til vore lækre faciliteter og netværk!

Værftet.biz ligger smukt ved Køge å, indrettet i det gamle bådeværft. 4 minutters gang fra Køge Station og 6 minutters gang fra Køge Torv, men butikker, sjæl og masser af handel.

Glæder os til huse din adresse og give dig bedre muligheder for kontrakter i Køge!

https://vaerftet.biz/lokaler/adresseservice-koege/

Media Contact
Lars Hendriksen
***@vaerftet.biz
22160483
End
Email:***@vaerftet.biz Email Verified
Tags:Kontorhotel
Industry:Business
Location:Koge - Koge - Denmark
Subject:Services
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share