Betyder geografi noget for valg af bureau?

Det spørgsmål har jeg stillet mig selv i flere år. Giver det mening at køre målrettede, lokale kampagner som digitalt bureau for at få fat i det lokale erhvervsliv? Eller er det komplet underordnet, hvor i landet ens bureau ligger?
 
SVENDBORG, Denmark - July 28, 2021 - PRLog -- Det korte og upræcise svar må helt sikkert være både- og. For der er mange flere nuancer til det svar.

Køber fynboer virkelig fynsk?

I denne artikel har jeg taget udgangspunkt i Fyn, samt de to store erhvervs- og vækstområder, Odense og Svendborg.

Da jeg satte mig ned og skulle undersøge dette emne, gik jeg ind til opgaven med en idé om at "fynboer køber fynsk". Efter at have boet på Fyn i snart 30 somre, må jeg erkende at jeg gang på gang bliver bekræftet i den hypotese.

Men det omhandler oftest køb af fysiske produkter og råvarer. Gælder det også for valg af konsulenter og bureauer?

Mine personlige erfaringer

Som ansat hos Uptime IT, et digitalt bureau i Svendborg ser jeg på den ene side en stor del af vores kunder, for hvem det lokale tilhørsforhold er en afgørende faktor for valg af bureau. Eksempelvis den lokale frisør eller håndværker, som aldrig kunne finde på at kigge uden for Sydfyn, for at få sparring og assistance til tekniske opgaver, vedrørende deres virksomhed. Muligheden for at kigge forbi et fysisk kontor og sidde ansigt til ansigt med sin lokale specialist betyder meget.

På den anden side sidder en lige så stor – hvis ikke større – gruppe af vores kunder, som ikke bekymrer sig det mindste om geografisk tilhørsforhold. Det kommer til udtryk i at vi har kunder fra Kolding, Odense, Varde, Bramming, Kalundborg, osv.

https://www.uptime.dk/

Contact
Uptime-IT
***@uptime.dk
End
Email:***@uptime.dk Email Verified
Tags:SEO
Industry:Advertising
Location:Svendborg - Syddanmark - Denmark
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share