Scanning gravide scanningsklinik. Velkommen til vores nye scanningsklinik i Nordjylland

By: Scanning for gravide
 
HJØRRING, Denmark - July 3, 2021 - PRLog -- Velkommen hos GravidSkanning i Hjørring

Vi udfører graviditetsscanninger med tryghed og nærvær på vores scanningsklinik i Hjørring – og fører dig sikkert igennem dit første møde med dit nye vidunder.

På vores scanningsklink GravidSkanning Nordjylland har vi mange års erfaring med scanning af gravide og er certificerede indenfor alle typer af scanninger. Vi kan derfor tilbyde høj professionalisme og kvalitet i alle former for scanninger gennem hele din graviditet.

Din tryghed og velvære er vigtig for os, hvorfor vores dygtige sonograf Inge vil tage godt hånd om dig og vejlede dig grundigt gennem scanningerne. Vores mål er altid at skabe en unik og uforglemmelig scanningsoplevelse for dig.

En graviditet er en ganske særlig livsbegivenhed og er fyldt med mange følelser og tanker. Vi er på vores scanningsklinik taknemmelige for at kunne være en del af denne begivenhed og give jer muligheden for at møde jeres lille baby allerede ganske tidligt i graviditeten. Den første scanning, vi tilbyder, er en tidlig tryghedskanning fra uge 6. Her er det muligt at se babyens hjerte slå. Dette kaldes hjerteblink, da det i uge 6 er for tidligt at høre hjertebanken. I stedet kan man se hjertet "blinke" på en skærm.

https://gravidskanning.dk/

Contact
Tine Christensen
***@gravidskanning.dk
End
Email:***@gravidskanning.dk Email Verified
Tags:Gravid
Industry:Health
Location:Hjørring - Nordjylland - Denmark
Subject:Companies
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share