Vilters Godnathistorier: App premiere

To fædre tilbyder nu en app, som gør det sjovt og nemt at lægge børn i seng. Glimrende idé, mener børnepsykolog.
By: Drømmepiloterne ApS
 
COPENHAGEN, Denmark - April 25, 2021 - PRLog -- Alle forældre kender de udfordringer, der ofte følger, når børn skal lægges i seng. Det gjorde iværksætterne Lars Henriksen og Anders Larson også, men nu har de udviklet en app, der gør afslutningen på dagen bedre for både voksne og børn.

I appen Vilters Godnathistorier sender drømmepiloten Vilter Ørngot en personlig hilsen til barnet om aftenen, hvor han på en sjov måde fortæller, at nu er det sengetid - en opgave, mange forældre gerne vil have hjælp til.

Vilter hjælper børn i seng

Med sin interaktive to-do liste gør Vilter det sjovt at få børstet tænder, tisset af og komme i nattøjet. Præmien er adgang til over 70 personliggjorte godnathistorier med barnet og barnets bedste venner i hovedrollerne. Til sidst spiller Vilter sin godnatmelodi på mundharmonika for at sikre, at barnet falder blødt ind i søvnen.

Anders Larson og Lars Henriksen er to iværksætter-fædre fra Hvidovre, som var trætte af, at det skulle være så svært at putte børn. I 2018 stiftede lancerede vi derfor vilter.dk, hvor forældre kan købe personliggjorte godnathistorier med netop deres barn i hovedrollen. I 2020 rundede vi 12.500 børnefamilier, som læste med, men vores mission havde hele tiden været at skabe et reelt værktøj til at gøre hele putteritualet nemmere og sjovere for både børn og forældre, så vi udviklede en app, der tager fat i det øjeblik, nogen er nødt til at sige: Så er det sengetid.

https://vilter.dk/app

Prøv Vilters godnathistorier gratis: https://vilter.dk/gratis-godnathistorier/

Contact
Anders Larson
***@vilter.dk
End
Email:***@vilter.dk Email Verified
Tags:Godnathistorier
Industry:Books
Location:Copenhagen - Copenhagen - Denmark
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share