Twee nieuwe business coaches bij ActionCOACH

Jean-Louis Flier en Peter Heusinkveld hebben zich recent bij ActionCOACH aangesloten als franchisepartner. Jean-Louis is gevestigd in Noordwijk en Peter in Veenendaal.
By: ActionCOACH
 
De nieuwe ActionCOACH Partners
De nieuwe ActionCOACH Partners
ZEIST, Netherlands - April 8, 2021 - PRLog -- Jean-Louis en Peter hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven opgedaan en willen deze nu inzetten om MKB-ondernemers te helpen met de uitdagingen binnen hun bedrijf. Reden om voor aansluiting bij ActionCOACH te kiezen zijn onder andere het bewezen groeimodel, de coachingmethodiek en de sterke (internationale) community.

Jean-Louis vertelt: "Na mijn professionele sportcarrière ben ik mijn eerste bedrijf begonnen in de competitieve salespromotie branche. Door een sterk en onderscheidend vermogen kon het bedrijf als nieuwe speler snel groeien en doorstoten naar de top van de markt, met grote multinationals als vaste klanten. Hierna heb ik ook bedrijven geopend in Duitsland en Hong Kong. Het ene succesvoller dan het andere, maar juist door te doen en fouten te durven maken, heb ik veel geleerd. Deze ervaring stel ik nu ten dienste aan andere MKB-ondernemers".

Peter vertelt: "Vanaf het begin van mijn carrière heb ik verschillende petten op gehad, van marketing & sales tot innovatiemanagement en procesverbetering.  Na het oprichten van mijn eigen (web-based) bedrijf vervolgde ik mijn carrière in de internationale verkoop, waarbij ik samenwerkte met grote FMCG, voedingsingrediëntbedrijven en startups. Mijn praktische ervaring in kleine bedrijven in combinatie met een track record van succes op corporate niveau zet ik nu graag in om bedrijfseigenaren en executives te coachen".

ActionCOACH Masterfranchisenemer Janine Lie-A-Kwie is zeer verheugd met de twee nieuwe partners: "In deze tijd van economische onzekerheid blijkt maar weer eens dat onze formule recessiebestendig is. Onze coachingdiensten kunnen immers prima virtueel worden uitgevoerd. Onder alle omstandigheden - en misschien juist nu meer dan ooit - hebben bedrijven behoefte aan professionele ondersteuning. Ons team groeide sinds de start van de Coronacrisis met acht franchisepartners en de verwachting is dat wij deze trend zullen voorzetten."

ActionCOACH is de grootste en meest succesvolle formule voor business coaching ter wereld met bijna 1000 coachingkantoren in 70+ landen. Elke ActionCOACH is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun brede ervaring, gekoppeld aan hun passie, toewijding en verlangen om ondernemers in elke denkbare branche te begeleiden en te coachen.

Al meer dan 25 jaar coachen wij wekelijks ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf, en bij hun persoonlijke groei als ondernemer. Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol. Onze business coaches worden intensief getraind en continu bijgeschoold in nationaal, en internationaal verband.

Meer informatie over aansluiten als franchisepartner? Ga naar https://informatie.actioncoachnl.com/

Media Contact
Janine Lie-A-Kwie
janinelieakwie@actioncoach.com
0646363096

Photo:
https://www.prlog.org/12864910/1
End
Email:***@actioncoach.com Email Verified
Tags:Business Coaching, Franchise, Actioncoach
Industry:Business
Location:Zeist - Utrecht - Netherlands
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share