Tot ce trebuie sa stii despre blendere

Iată cum să alegi blenderul potrivit pentru nevoile tale, cum să îl cureți și cum să amesteci ingredientele astfel încât să iasă un mix perfect și uniform, totul într-un ghid succint creat pentru tine.
By: emag
 
BUCHAREST, Romania - Feb. 9, 2021 - PRLog -- Există două tipuri principale de blendere, blenderul tradițional de blat și blenderul cu imersiune, sau blenderul de tip băț.
Iată ce trebuie să știi despre fiecare din aceste tipuri de blendere:

Blendere de blat
Blenderul de blat are un bol cu lame rotative în partea inferioară care se montează pe o bază motorizată. Mai puternice și cu mai multe setări decât blenderele cu imersiune, acestea pot amesteca, toca, măcina și chiar zdrobi gheața. Dacă gătești des piureuri sau îți plac băuturile congelate, îți vei dori cu siguranță un blender de blat. Reputația lor de a fi greu de curățat este un mit.
Blendere cu imersiune

Blenderul cu imersiune se mai numește și blender portabil sau stick. Compact și portabil, blenderul de imersiune este gata să se amestece chiar în oala de supă, ceașca de măsurare sau alt vas alimentar. Și instrumentul este ușor de curățat, cu un accesoriu baghetă care se desprinde de motor cu o simplă apăsare de buton pentru o curățare ușoară. Blenderele de imersiune funcționează cel mai bine cu lichide subțiri și ingrediente moi, cum ar fi sosuri. Mărimea lor mică înseamnă că pot fi introduse într-un sertar atunci când nu sunt utilizate. Le poți folosi pentru a amesteca alimente fierbinți, cum ar fi supe și sosuri, chiar în oală sau tigaie, mai degrabă decât să transferi lichid fierbinte într-un blender de blat.
Ce tip de blender este potrivit pentru tine?

Blenderul pe care îl alegi depinde de nevoile tale din bucătărie. Dacă descoperi că nu lucrezi adesea cu ingrediente înghețate sau dure, blenderul cu imersiune este un gadget care economisește spațiu, care poate funcționa în moduri în care un blender de blat nu poate. La fel, dacă preferi să ai un aparat mai mare care să poată face mai multe, s-ar putea să preferi blendere de blat. Dacă ai spațiu și buget, ambele blendere sunt utile.
Cele mai bune sfaturi de amestecare

Adaugă mai întâi lichide - Așezarea lichidelor în blendere ajută la mișcarea lucrurilor.Această tehnică îți va oferi rezultate de amestecare mai rapide.

Începe încet - Deși este tentant să alegi o viteză maximă cu o setare de putere mare atunci când amesteci, acest lucru ar putea duce la un amestec inegal de ingrediente. În schimb, începe de la cea mai mică setare și mergi mai departe.
https://www.emag.ro/blendere----tocatoare/c

Contact
emag
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Blender
Industry:Food
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex News
Trending
Most Viewed
Daily News

Most Viewed
Daily News
PTC News

Feb 09, 2021 NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share