ActionCOACH opent kantoor in Brugge

De internationale franchiseformule is gespecialiseerd in coaching van KMO's. Het kantoor wordt geleid door Filip Ghyssaert.
By: ActionCOACH
 
ActionCOACH Filip Ghyssaert
ActionCOACH Filip Ghyssaert
BRUGGE, Belgium - Jan. 12, 2021 - PRLog -- Na 25 jaar ervaring in verschillende management functies bij gerenommeerde internationale verdelers van medische verbruiks- en investeringsgoederen, gaat Filip Ghyssaert zijn expertise inzetten om lokale ondernemingen te ondersteunen als ActionCOACH Business Coach.

ActionCOACH is een wereldwijd netwerk dat ondernemers intensief begeleidt om snel een beter bedrijfsresultaat te behalen. De franchise-organisatie die in 1993 werd opgericht door de Australische ondernemer Brad Sugars, telt inmiddels meer dan 1.000 coaches in ruim 70 landen. Dagelijks worden wereldwijd ruim 15.000 ondernemers door een ActionCOACH begeleid bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

"In mijn loopbaan heb ik diverse functies bekleed als productmanager, sales en business development manager en ook in het algemeen management binnen diverse ondernemingen. Mijn drijfveer is mensen helpen, en mijn ervaring zet ik nu graag in samen met de bewezen systemen voor bedrijfsgroei van ActionCOACH', aldus Ghyssaert.

Masterfranchisenemer Janine Lie-A-Kwie is verheugd met de tweede partner in Belgie en voorziet een verdere groei met meer business coaches. "ActionCOACH heeft zijn bestaansrecht en succes in Vlaanderen bewezen, en het is onze missie om alle KMO-ondernemers te bereiken met onze diensten", zegt zij. "Juist in deze uitdagende tijden hebben ondernemers meer dan ooit behoefte aan professionele begeleiding".

Met eenvoudige strategieën op het gebied van onder andere sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook probleemloos zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt. Daarmee is de ondernemer in staat een betere balans te krijgen tussen privé en zakelijke tijdbesteding.

Naast individuele business coaching biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan.

Tijdens het introductiewebinar op 21 januari om 15:00 uur kunnen ondernemers kennismaken met het groeimodel en de aanpak van ActionCOACH. Zij kunnen verzekerd zijn praktische strategieën te leren die onmiddellijk toepasbaar zijn voor hun bedrijf. Aanmelden voor het webinar '6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf' kan via deze link

End
Email:***@actioncoach.com
Posted By:***@actioncoach.com Email Verified
Tags:Actioncoach, Business Coaching, KMO's
Industry:Business
Location:Brugge - West-Vlaanderen - Belgium
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share