Twee nieuwe franchisepartners bij ActionCOACH

By: ActionCOACH
 
Hans Pruis en Yolanda Reincke
Hans Pruis en Yolanda Reincke
ZEIST, Netherlands - Sept. 30, 2020 - PRLog -- Yolanda Reincke en Hans Pruis hebben zich bij ActionCOACH aangesloten als franchisepartner. Hans is gevestigd in Badhoevedorp en Yolanda in Velp (NB).

Yolanda vertelt: "Ik heb een veelzijdige loopbaan achter de rug met onder andere ervaring in projectmanagement en eigen startup's. Al acht jaar ben ik eigenaar van mijn eigen (internet) marketing strategie consultancy bureau. Omdat marketing altijd raakt aan de kern van de organisatie, en ik hierin ook al breder adviseerde, ging ik op zoek naar een netwerk om mij bij aan te sluiten. Ik vond ActionCOACH en de filosofie, de aanpak en de cultuur spraken mij meteen aan. Ik beschik nu over alle tools om ondernemers te coachen naar groei van hun bedrijf."

Hans vertelt: "Na een succesvolle loopbaan in de uitzendbranche, waar ik in mij laatste functie de rol van CEO van Adecco Nederland vervulde, werd het nu tijd om de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap. Ik was op zoek naar een kans waarbij ik mijn opgedane ervaring breed kon inzetten als business coach. Deze vond ik bij ActionCOACH. Komende van de nummer 1 wereldwijd voelde het voor mij goed om ook bij de wereldwijde nummer 1 in business coaching aan te sluiten. De professionaliteit, de bewezen succesvolle aanpak en het wereldwijde netwerk gaven de doorslag voor mijn keuze."

ActionCOACH Masterfranchisenemer Janine Lie-A-Kwie is zeer verheugd met de twee nieuwe partners: "In deze tijd van economische onzekerheid blijkt maar weer eens dat onze formule recessiebestendig is. Onze coachingdiensten kunnen immers prima virtueel worden uitgevoerd. Onder alle omstandigheden - en misschien juist nu meer dan ooit - hebben bedrijven behoefte aan professionele ondersteuning. Met Yolanda en Hans breiden wij ons team van business coaches gestaag uit."

ActionCOACH is de grootste en meest succesvolle franchise voor business coaching ter wereld met bijna 1000 coachingkantoren in 70+ landen. Elke ActionCOACH is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun brede ervaring, gekoppeld aan hun passie, toewijding en verlangen om ondernemers in elke denkbare branche te begeleiden en te coachen.

Al meer dan 25 jaar coachen wij dagelijks ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf, en bij hun persoonlijke groei als ondernemer. Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol. Onze business coaches worden intensief getraind en continu bijgeschoold in nationaal, en internationaal verband.

Meer infornatie over aansluiten als franchisepartner? Ga naar https://informatie.actioncoachnl.com/

Contact
ActionCOACH Nederland | Vlaanderen
Janine Lie-A-Kwie
janinelieakwie@actioncoach.com
0646363096

Photo:
https://www.prlog.org/12840351/1
End
Email:***@actioncoach.com Email Verified
Tags:Business Coaching, Franchise, Mkb, Ondernemerscoaching, Ondernemers, Business educatie, Workshops, Mentoring
Industry:Business, Education
Location:Zeist - Utrecht - Netherlands
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share