De ce sa utilizezi lentile de contact Acuvue 1- Day Moist pe durata verii

Aceasta luna se anunta a fi sezonul temperaturilor extreme. Experienta anilor anteriori ne indica faptul ca orice zi a lunii poate aduce cu sine vreme extrem de torida, iar temperaturile se pot atinge pragul recordurilor absolute.
By: lentile.info
 
ORADEA, Romania - Aug. 12, 2020 - PRLog -- Actiunea agresiva a radiatiilor UV este extrem de activa in acest moment al anului. Deci, fie ca te afli la munte, la mare, sau in centrul capitalei, riscul expunerii la razele UVA si UVB care pot dauna sanatatii ochilor, nu doar a pielii, este foarte ridicat. De aceea, este indicat sa iti protejezi, mai mult ca oricand, ochii. Mentinerea sanatatii vizuale presupun nu doar asigurarea hidratarii adecvate a ochilor, ci si asigurarea unei bariere protectoare eficiente contra actiunii nocive a ultravioletelor.

Daca ai in plan sa iti schimbi perechea de lentile de contact sau doresti o tranzitie rapida de la traditionalii ochelari de vedere catre accesoriile oftalmologice destinate corectiei afectiunilor oculare, lentilele de contact Acuvue 1- Day Moist par a satisface toate criteriile exigentelor tale.

Lentilele Acuvue 1 Day Moist sunt fabricate din material pe baza de Hydrogel, asigurand o transmisibilitate a oxigenului la nivelul ochiului in proporție de 88%.

BENEFICII

Asigura o protectie crescuta contra radiatiilor UVA si UVB

Vara, medicii oftalmologi recomanda purtarea unei perechi de accesorii oftalmologice echipate cu filtru UV, care sa te apere de razele ultraviolete. Indiferent de varsta pe care o ai, trebuie sa stii ca razele UV nu iarta pe nimeni, iar sanatatea ochilor tai este mai presus de orice! Lentilele inlatura pana la 97% din razele UVB si 82% din razele UVA.

O hidratare la standarde crescute

Lentilele Acuvue 1 Day Moist indeplinesc un dublu criteriu. Pe langa echiparea cu filtru UV, ele ofera si un nivel de hidratare la standarde ridicate, dar si o rata inalta de transmisibilitate a oxigenului de pana la 88%. De aceea, ele se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai performante lentile de contact moi de unica folosinta.

Lentile de unica folosinta

Intrucat sunt incadrate in categoria lentilelor de unica folosinta, lentile de contact Acuvue 1-Day Moist pot fi purtate in orice situatie: fie ca desfasori o activitate fizica intensa, te plimbi prin parc, pleci in vacanta sau ai o zi incarcata la locul de munca. Ele nu necesita ingrijire zilnica adecvata, fiind o categorie de accesorii oftalmologice practice si usor de folosit.

Cine ar trebui sa poarte lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST?

·       cei care au alergie

·       sufera de sindromul ochiului uscat

·       doresc sa poarte lentile de contact, alternativ cu ochelarii de vedere

·       cei care apreciaza confortul purtarii lentilelor de contact

Inca nu te-am convins? Mai ai timp sa analizezi performantele si parametrii lentilelor de contact Acuvue 1-Day Moist de la http://lentile.info/lentile-acuvue.html

Contact
lentile.info
***@lentile.info
End
Email:***@lentile.info
Tags:Lentile Acuvue
Industry:Health
Location:Oradea - Bihor - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share