Ghid pentru un TV LG inteligent

Un TV LG inteligent îți poate deschide calea către o lume cu noi opțiuni de divertisment, de la streaming video la controlul unei case întregi pline de gadgeturi.
By: emag
 
BUCHAREST, Romania - July 3, 2020 - PRLog -- Nu există nici o îndoială că, pe măsură ce tehnologia s-a schimbat, la fel și modul în care consumăm conținut media. Informațiile sunt la îndemâna noastră grație progreselor înregistrate în smartphone-uri, tablete și computere. Acum, indiferent de dimensiunea ecranului pe care îl avem în fața noastră, avem acces la tot felul de conținut.

În același mod, aceste dispozitive au devenit hub-uri de divertisment, la fel și televizorul datorită tehnologiei inteligente. Cel mai probabil cel mai mare ecran din casă, cu un televizor poți asculta muzică, vizualiza fotografii, juca jocuri și viziona videoclipuri. Dar dacă nu ești încă sigur exact ce poți face cu un TV LG Smart, atunci iată câteva sfaturi și trucuri utile.

Aplicațiile fac totul

Tehnologia a oferit publicului puterea de a deține controlul. Nicăieri acest lucru nu este mai evident decât în cazul LG Content Store. Aici poți găsi mai mult de 200 de aplicații ușor de descărcat și îți oferă opțiunea de a personaliza cu adevărat un TV LG Smart în funcție de propriile interese și gusturi. Poți face orice, indiferent dacă vrei să dai play la melodiile preferate prin Spotify, să fii la curent cu cele mai recente știri ale lumii cu Newsy sau chiar să găsești o rețetă excelentă cu ifood.tv.

Datorită webOS - care a dat startul în 2014 la tendința pentru interfețe simple, ușor de utilizat - aplicațiile TV LG Smart sunt incredibil de ușor de instalat și de utilizat. Un ghid la îndemână pe ecran îți va permite, de asemenea, să navighezi rapid între aplicațiile care rămân active chiar și atunci când treci de la una la alta. Așadar, poți întrerupe emisiunea TV preferată pentru a verifica știrile, apoi să revii direct la acțiune fără să pierzi nicio secundă.

Conținut perfect

În ultimii ani s-a înregistrat o mișcare către conținutul 4K Ultra HD. Singura problemă este că găsirea acestui conținut poate fi dificilă.

Din fericire, un calendar 4K este disponibil pe TV LG Smart pentru a te ajuta să găsești tot conținutul 4K în Netflix și Amazon Prime: https://www.emag.ro/televizoare/brand/lg/c

Contact
emag
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Tv Lg
Industry:Consumer electronics
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share