Huawei P20 Lite – Cât de bun este un telefon ieftin cu aspect premium?

Huawei P20 Lite este un smartphone de gamă medie de la producătorul chinez. Ca și în anii precedenți, această versiune este mai puțin puternică, dar mai accesibilă ca preț decât emblema, Huawei P20 Pro.
By: eMAG
 
BUCURESTI, Romania - May 22, 2020 - PRLog -- Oare merită Huawei P20 Lite prețul său?

Avantaje:
·       Proiectare și finisare
·       Autonomie
·       Ecran

Dezavantaje:
·       Interfață software
·       Camera dezamăgitoare
·       Preț

Huawei P20 Lite îți permite să te bucuri de unele dintre caracteristicile flagship-ului Huawei P20 Pro, pentru un preț mai rezonabil. În prezent, Huawei P20 Lite poate fi găsit și sub 1.000 ron. Este disponibil în trei culori: negru, albastru și roz.

Chiar dacă acest preț este mai atractiv decât cel al P20 Pro, dispozitivul poate fi considerat în continuare ca fiind scump dacă iei în considerare specificațiile tehnice ale dispozitivului. Prin comparație, Honor 9 Lite oferă același procesor Kirin 659, fiind însă mai ieftin. Dacă te uiți la P20 Lite, primele impresii sunt că este similar cu iPhone X. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, având în vedere că este un telefon mid-range. P20 Lite nu face compromisuri la aspectul premium, fiind compus din sticlă și metal.

Portul USB de tip C este amplasat de-a lungul marginii de jos a dispozitivului pentru a-l încărca. Tastele fizice rămân pe partea dreaptă și sunt ușor accesibile.

Există un ecran cu rezoluție FHD + de 5,84 inci, aproape fără margini și cu o crestătură. Acesta folosește o rezoluție Full-HD + de 1080 x 2280 pixeli.

Dispozitivul poate fi deblocat folosind recunoașterea feței.

Huawei P20 Lite are o cameră principală duală. Modulul principal are o rezoluție de 16 megapixeli, al doilea doar 2 megapixeli și diafragmă f / 2.4. Al doilea modul ajută la crearea de imagini cu efect aperture. Telefonul face fotografii excelente, cu detalii bune și redare a culorilor. Autofocusul este rapid și precis, cu toate acestea, interfața software a Huawei P20 Lite rămâne principala slăbiciune a acestuia. P20 Lite vine cu Android 8.0 Oreo și EMUI 8.0.
https://www.emag.ro/telefoane-mobile/brand/huawei/filter/... (https://www.emag.ro/telefoane-mobile/brand/huawei/filter/...)
Așadar, dacă te uiți la P20 Lite, s-ar putea să crezi că ai de-a face un dispozitiv high-end. Este păcat că software-ul nu a fost optimizat. Totuși, deși tranziția dintre anumite aplicații poate dura, din fericire performanța este suficientă pentru a asigura o experiență plăcută!

Contact
eMAG
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:P20 Lite
Industry:Technology
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: May 22, 2020Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share