Een nieuwe luxe villa sluit aan bij de grote collectie vakantiewoningen

Hand Picked Riviera presenteert zijn nieuwste designvilla met zwembad en een adembenemend uitzicht op een typisch Frans Rivièredorp. Ontdek het zonder verder uitstel.
By: Hand Picked Riviera
 
ANTIBES, France - May 11, 2020 - PRLog -- La Villa des Colles is een moderne villa die onlangs is gerenoveerd, gelegen in de buurt van het dorp Mougins. Het heeft een groot buitenzwembad en prachtige tuinen met uitzicht op de historische middeleeuwse gebouwen van het dorp.

De omgeving van deze villa is gewoonweg perfect met zijn goed onderhouden tuinen en grote zwembad. De tuin heeft comfortabele en schaduwrijke zitjes onder een pergola en een poolhouse met fitnessruimte en badkamer.

De rustige en ontspannen omgeving is een groen paradijs aan de Franse Rivièra, ideaal gelegen tussen Cannes, Nice en Monaco, met de andere bezienswaardigheden van de stad op slechts enkele kilometers afstand van de villa.

De Villa des Colles is een moderne villa met een verbazingwekkend ontwerp dat direct uit een architectuurtijdschrift kan worden gehaald. De villa is geschikt voor maximaal 8 personen in de vier slaapkamers (elk met een eigen badkamer). Sommige kamers hebben zelfs een kleedkamer. Daarnaast zijn de kamers voorzien van eigen airconditioning en variabele verlichting.

Voor meer informatie over deze luxe villa kunt u terecht op https://www.handpickedriviera.com.

Voor andere designwoningen, bezoek https://www.antibes-rental.com.

Media Contact
Hand Picked Riviera
contact@handpickedriviera.com
End
Email:***@handpickedriviera.com
Tags:Toerisme
Industry:Home business
Location:Antibes - Provence-Alpes-Côte d'Azur - France
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share